Ingezonden persbericht


Persbericht

Amersfoort, 11 augustus 2004

Vereniging heeft weer ruimte voor nieuwe leden

Golfbaan Reymerswael breidt uit tot achttien holes

RILLAND BATH - De golfbaan van Golfvereniging Reymerswael te Rilland Bath (Zeeland) heeft deze week de aanleg van de laatste drie holes afgerond. Deze zijn in het voorjaar bespeelbaar. De baan telt nu achttien holes. De nieuwe, zeer professionele driving range met de modernste oefenfaciliteiten is in het voorjaar van 2005 klaar.

Dankzij deze baanuitbreiding heeft de in 1986 opgerichte golfvereniging, in tegenstelling tot veel andere banen, weer ruimte voor een beperkt aantal nieuwe leden. Voor belangstellenden geldt een speciaal kennismakingsaanbod: leden die zich nu aanmelden, hoeven pas vanaf januari 2005 contributie te betalen. Tevens kan men gebruikmaken van een proeflidmaatschap.

De golfbaan te Rilland Bath ligt ongeveer op het punt waar Brabant, Zeeland en België samenkomen in het polderachtige landschap tussen de Westerschelde en het Schelde-Rijnkanaal. Reymerswael is een seaside course met lage begroeiing in geonduleerd terrein. Op deze baan is wind de onvoorspelbare partner. De holes zijn ontworpen door Alan Rijks en Johan Dudok van Heel.

Info: tel. 0113-551471 of www.reymerswael.nl

Noot voor de redactie (