Politie Zeeland


W-8155-2004 Auto in de sloot, Aagtekerke

Op de Prelaatweg in Aagtekerke is gisteravond omstreeks 23.06 uur een personenauto in de sloot beland.
De auto werd bestuurd door een 22-jarige man uit Genemuiden. Door onbekende oorzaak is de man de macht over het stuur kwijtgeraakt en is de auto in de sloot terecht gekomen.
In de auto zaten ook nog een 21-jarige en een 15-jarige man uit Genemuiden. Alle inzittenden klaagden over pijn in de nek en zijn op eigen kracht naar het ziekenhuis gegaan. De auto werd weggesleept door een takelbedrijf.


W-8156-2004 Man gewond geraakt bij steekpartij

Op de Stromenweg in Middelburg is gisteravond omstreeks 22.15 uur een 19-jarige man gewond geraakt bij een steekpartij.
De aanleiding voor de steekpartij is nog onbekend bij de politie. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. Het slachtoffer is met diverse steekwonden overgebracht naar het ziekenhuis. De recherche heeft de zaak in onderzoek.


O-8157-2004 Aanrijding 's-Heer Abtskerke

Op de Polderweg in "s-Heer Abtskerke heeft vanmorgen omstreeks 10.25 uur een aanrijding plaatsgevonden.
Een 81-jarige man uit Heinkenszand reed in zijn personenauto over de Polderweg en moest uitwijken voor een stilstaande bedrijfsauto. Hij wilde deze passeren. Op datzelfde moment kwam uit tegenovergestelde richting een 20-jarige automobilist uit Heinkenszand en beide voertuigen kwamen met elkaar in botsing. Beide voertuigen werden door de aanrijding beschadigd. Persoonlijk letsel deed zich niet voor.


O-8158-2004 Mishandeling na onenigheid over parkeerplaats

Vanmiddag omstreeks 12.45 uur is een 63-jarige man uit de gemeente Noord Beveland door de politie aangehouden op de Kolveniershof in Goes.
De man werd ervan verdacht een 49-jarige vrouw uit de gemeente Kapelle te hebben geslagen na onenigheid over een parkeerplaats op de Kolveniershof. Nadat de man is verhoord is hij weer in vrijheid gesteld.