Politie Drenthe

Woensdagmiddag

Assen 11-08-2004

Fietser licht gewond
ASSEN Een 82-jarige Assenaar raakte woensdagmorgen licht gewond na een aanrijding met een auto. De man reed over de Beatrixstraat in de richting van de Zuidersingel. Bij de kruising sloeg de man linksaf. Hij bleef aan de linkerkant van de weg rijden. Toen de man overstak naar de rechterzijde van de weg zag hij een achter op komende auto over het hoofd. Een aanrijding met een 26-jarige plaatsgenoot was het gevolg. De fietser hield aan de val een schaafwond over. Hij werd behandeld bij de huisartsenpost.

Autos beschadigd
ASSEN De politie heeft woensdag vier melding gekregen van autos die beschadigd waren. Het voorportier van de auto van een 74-jarige Assenaar werd in de parkeergarage aan de Minervalaan beschadigd. In dezelfde garage werden nog drie autos beschadigd. De politie stelt een onderzoek in.

Dieven met gestolen auto aangehouden
ZUIDLAREN In de nacht van dinsdag op woensdag heeft de politie twee autodieven in de cel gezet. Een surveillance-eenheid van de politie zag een bestelauto rijden over de Stationsweg in Zuidlaren. Na controle bleek dat de mannen (allebei 32 jaar, één afkomstig uit Groningen, van de ander is dit niet bekend) reden in een gestolen auto. De auto is in Almere gestolen. De verdachten zijn ingesloten, de politie doet onderzoek.

Dana Kragten-Everts verzorgt de voorlichting voor Politie Drenthe tot vrijdag 08.00 uur. Tel. 0592-361260 of 06-52 55 4218.

info@politie-drenthe.nl