Ingezonden persbericht


Hi-Touch Imaging breidt verkoopteam uit

s Hertogenbosch, 11 augustus 2004 Hi-Touch Imaging Technologies, de fotoprinterfabrikant van Dye Sub Photo printers, heeft de organisatie uitgebreid met de aanstelling van een nieuwe sales representative, Nicola Damato. Nicola zal zijn werkzaamheden vervullen vanuit het hoofdkantoor in s Hertogenbosch. Zijn voornaamste taak zal zijn het uitbreiden van de Hi-Touch sales activiteiten in Zuid-Europa.

Hi-Touch opende het eerste Europese kantoor in s Hertogenbosch in 2002, waar vandaag nog steeds het Europese hoofdkantoor gevestigd is. Dankzij het succes van de organisatie kwamen er spoedig twee andere Europese vestigingen bij; één in Engeland en één in Rusland. Hi-Touch is vastbesloten om deze groei voort te zetten.

We zijn ervan overtuigd dat er nog steeds een enorm groei potentieel is voor onze producten, zowel in de Benelux als in de rest van Europa , aldus Mike Yang Hi-Touch Imaging Technologies General Manager Europe. Hoe beter men onze producten leert kennen, hoe meer men zich de voordelen ervan realiseert. Nicola s voornaamste taak zal dan ook zijn het verbeteren van de kennis van onze producten in met name Zuid Europa. We zijn er zeker van dat hem dat zal gaan lukken.

Hi Touch levert goede producten tegen een redelijke prijs, die er bovendien ook mooi uitzien, aldus Nicola Damato. Het is voor mij een prachtige uitdaging om het succes van Hi-Touch verder te mogen uitbouwen in Zuid Europa. Nicola Damato is van oorsprong Italiaan, maar woont en werkt al bijna een jaar in Nederland.

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met:

Hi-Touch Imaging Technologies

Floris Driessen

florisdriessen@hi-ti.nl

Tel. 073-645.0897

PRZence

Laureen Dix

Laureen.Dix@PRZence.com

Tel. 024-641.7383

Hi-Ti in het kort

Hi-Touch Imaging Technologies, ook bekend als Hi-Ti, werd in 2001 in Taiwan opgericht. Het bedrijf maakt fotoprinters die gebruik maken van de Dye Diffusion Thermal Transfer Technology (D2T2). Verkoopkantoren zijn te vinden in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, de VS en Rusland. Hi-Ti werkt samen met partners en distributeuren over de gehele wereld. Sinds de opening van het Hi-Ti kantoor in Nederland, is de verkoop jaarlijks gemiddeld met 120% gestegen. Meer informatie is te vinden op http://www.hi-touch.nl