Novem

11-08-2004

Website Duurzame Energie in Nederland vernieuwd

Alles over duurzame energie op een vernieuwde website.

De website www.duurzame-energie.novem.nl is vernieuwd. De site is bedoeld voor iedereen die zich professioneel met dit onderwerp bezighoudt, zoals gemeenten, bedrijven en onderzoeksorganisaties. Op de site vindt u een schat aan informatie over middelen die u helpen een duurzame-energieproject op te zetten. Denk aan praktische stappenplannen, subsidie en onderzoeksresultaten van succesvolle projecten. U leest ook hoe SenterNovem u ondersteunt bij het oplossen van problemen.

Doelgroepen
De nieuwe website vervangt diverse bestaande digitale media over duurzame energie, zoals de oude site www.den.novem.nl. De DE-planner voor de bouw www.DEplanner.novem.nl is in integraal onderdeel van de nieuwe site geworden.
De informatie is meer toegespitst op de doelgroepen. Een nieuwe zoekstructuur, gecombineerd met een heldere vormgeving en verbeterde navigatie, zorgen ervoor dat u snel vindt wat u zoekt.

Uw reactie
De komende maanden breiden we de site uit met nieuwe informatie. We willen graag weten wat u ervan vindt. Reacties zijn dus van harte welkom. Mail ze via naar duurzame-energie@novem.nl.