Politie Zeeland


O-8159-2004 Bekeurd op A58

Op de A58, ter hoogte van Krabbendijke, is vanmiddag een 42-jarige Belgische automobilist bekeurd.
Hij reed, met een aanhanger achter zijn auto, 100 kilometer per uur waar 80 kilometer is toegestaan.


O-8160-2004 Bedrijfsinbraak Goes

Bij een bedrijf op de Verrijn Stuartweg in Goes is gisteren uit een geparkeerd staande trekker een navigatiesysteem gestolen.

Z-8161-2004 Vernieling auto Terneuzen
In de Jan van Rompustraat in Terneuzen werd vannacht een auto vernield.
De auto stond geparkeerd in voornoemde straat. Vannacht tussen 2.30 en 3.00 uur heeft een getuige een harde klap gehoord en vanmorgen zag dezelfde getuige dat een auto vernield was.


W-8162-2004 Dievegge geeft zich aan

Vanmorgen omstreeks 10.00 uur verscheen een 13-jarig meisje uit Hulst op het Vlissingse politiebureau met de mededeling dat zij gisteren wat winkeldiefstallen had gepleegd.
Zij bekende in diverse kledingzaken goederen te hebben weggenomen en daarvan had zij nu spijt gekregen. De kleding gaat terug naar de rechtmatige eigenaars en het meisje wordt doorgestuurd naar bureau HALT.


O-8163-2004 Auto gestolen Goes

In Goes is een geparkeerd staande auto weggenomen van de Spaakstede.
De auto betreft een zwarte Alfa Romeo 155 met het kenteken LN-RT-27.


O-8164-2004 Verkeersongeval Zierikzee

Gistermiddag omstreeks 16.00 uur reed een 17-jarige jongen uit Zierikzee op zijn bromfiets over de Lange Blokweg.
Vanuit de richting Kerkwerve kwam een auto met een duits kenteken. De auto stopte in eerste instantie, omdat de bromfietser voorrang had. Plotseling gaf de auto toch gas, op hetzelfde moment dat de bromfietser de kruising over wilde steken. Beiden kwamen hierdoor met elkaar in botsing. De bromfietser viel over de motorkap van de auto op de grond. De bestuurster van de auto is uitgestapt en heeft hulp aangeboden, door de emoties wilde de bromfietser geen hulp van haar aannemen en de bestuurster is doorgereden. Nu zou de bromfietser toch graag in contact komen met de bestuurster van de personenauto. Er is geen kenteken bekend, maar wel bekend is dat de auto een middelgrote, zwarte auto betreft. De auto zou veel schade hebben, o.a. aan de motorkap en de koplamp. Mogelijk zijn er getuigen geweest van het ongeval die wel een kenteken hebben genoteerd of iets meer weten te vertellen over de verblijfplaats van de vrouw. Zij kunnen dit melden bij de plaatselijke politie.





Politie Zeeland