Ingezonden persbericht

Bofit succesvol bij aanpak burnout en stress

Bofit nu ook in Alkmaar

HAARLEM, 20040811 -- Sinds 2000 is trainings- en begeleidingscentrum BOFIT Haarlem actief mensen te begeleiden met psychische en spanningsklachten. Het fysieke en mentaal programma slaat zo aan dat Bofit nu ook een vestiging in Alkmaar is gestart. Burnout, depressie, angst- en paniekaanvallen, RSI en vermoeidheidsklachten met als gevolg concentratie en geheugenproblemen, slecht slapen, ongezonde leefstijl en conditiegebrek.


BOFIT zorgt ervoor dat mensen weer in een goede balans komen en zichzelf weer gaan waarderen. Voldoende zelfvertrouwen in een gezond lijf.

In de natuur bewegen en praten met je eigen coach geeft een geweldige impact op je fysieke en mentale weerbaarheid. BOFIT heeft een programma waar je niet hoeft te presteren maar is wel resultaatgericht.

Kwaliteit en maatwerk leveren naar de klant is het allerbelangrijkste. De klant voelt dat er naar hun geluisterd wordt en weer vertrouwen krijgt in eigen kunnen.

BOFIT is ook een reintegratie programma gestart. Mensen vanuit een WAO/WWW positie krijgen een uniek programma waarbij zowel loopbaanbegeleiding gecombineerd wordt met een goede fysieke en mentale ondersteuningsprogramma.

Zelfstandige ondernemers,journalisten,zieke werknemers en mensen die een uitkering genieten zijn geholpen in hun herstelproces.

Meer informatie: kijk op www.bofit.nl

Bel voor een eerste kennismakingsafspraak naar 023-5443559 en vraag voor Alkmaar naar Bo Bogaard en voor Haarlem naar Ramon van Bergem. Er zijn geen wachtlijsten en u kunt gelijk terecht. Een medisch consult met de eigen arts van BOFIT behoort tot de mogelijkheden.

BOFIT is een erkende Burnout begeleidingscentrum en is aangesloten bij de LVSB, KNAU en de NOBCO en onderschrijft daarmee de ethische gedragscode. Vergoedingen worden betaald door de werkgever of het UWV.

Informeer naar de mogelijkheden.




Ingezonden persbericht