Ingezonden persbericht

Lancering innovatief website totaalpakket

Eigen website kinderspel

MAASTRICHT, 20040811 -- Het IT bedrijf Icarus Webdesign heeft deze maand het product SiteSation gelanceerd. Daarmee is het mogelijk om zelf op eenvoudige wijze een complete website te hebben, samen te stellen en te beheren.


"Wij kregen steeds vaker het verzoek van klanten om zelf invloed uit te kunnen oefenen op hun website," vertelt initiatiefnemer Ernst Jansen. "Met name de mogelijkheid zelf teksten te kunnen wijzigen en het uiterlijk van de website aan te passen zijn steeds terugkerende wensen."

Met deze uitgangspunten in het achterhoofd is Icarus Webdesign ruim een jaar geleden begonnen met de ontwikkeling van het SiteSation totaalpakket. Het pakket onderscheidt doordat het toegankelijk is voor mensen met een beperkte internetkennis en bovendien betaalbaar is. Doel van het pakket is om het mensen zo helder en gemakkelijk mogelijk te maken zelf een website in te richten.

Voor veel mensen is het niet duidelijk wat ze eigenlijk nodig hebben om te kunnen komen tot een goed functionerende website. In veel gevallen zijn de kosten achteraf hoger of blijkt de website niet optimaal te functioneren. SiteSation is een totaalpakket en biedt haar gebruikers een website, de hosting, een domeinnaam en een website beheersysteem in één voor een vast bedrag per maand.

"Het gemak van ons website beheersysteem is dat onze klanten er altijd en overal ter wereld gebruik van kunnen," aldus Ernst Jansen. "Als ze inloggen op het systeem kunnen ze statistieken bekijken over bezoekers, de teksten en de opmaak aanpassen, hun website toevoegen aan zoekmachines en zelfs de hele website aan- of uitzetten. De gebruikers van ons systeem hebben alle vrijheid en mogelijkheden om zelfstandig hun website te beheren en naar hun persoonlijke behoeften in te richten."

SiteSation is in eerste instantie ontwikkeld voor het MKB. Tevens is de dienst zeer geschikt voor o.a. verenigingen, kleine evenementen, mensen met een vrijgevestigd beroep of een online CV.



Ingezonden persbericht