Nighttown Rotterdam

DO 12.08 BEYOND LICKIN' - ALBUM RELEASEPARTY (T)
(C) = Café (T) = Theater (B) = Basement (G) = Grote zaal

Het is eindelijk zo ver. Na diverse singles is het eerste album van de garage/surf-combo Beyond Lickin' uit Pernis eindelijk een feit. Uiteraard is de releaseparty bij Rock 'n' Roll Highschool in Nighttown!

Gevuld met 13 punky garage-stompers en geile surf-instrumentaaltjes is het album Return Of The Pantyhose Snatcher een knaller van begin tot eind. Kan ook niet anders, want Beyond Lickin' bestaat uit leden van de Perverts en de Nederbietels. Enkele van de hoogtepunten op het album zijn Bo's Dick, een Diddley-esque nummer met mondharmonica, de prachtige ballad (!) Punk Rock Groupie, het opgefokte nummer Speedfuck met gastvocalen en gitaarspel van Jerry Hormone van The Apers en de gestoorde cover van Chris Isaak's Wicked Game. In Nighttown Theater zal Beyond Lickin' vergezeld door twee bevriende bands hun nieuwe release lanceren. Eén van de support acts is punkrockmachine The B-Sharps, die al eerder dit jaar een knalshow gaven op een Rock n' Roll Highschool. En als klap op de vuurpijl krijg je als bezoeker de zilveren BL-schijf cadeau!

DO. 12.08 Beyond Lickin' Album Releaseparty
Aanvang 20.00 uur
Entree: 8 euro inclusief gratis CD!

www.nighttown.nl / www.beyondlickin.tk / www.stardumbrecords.com

Vragen of opmerkingen? Meer informatie of fotomateriaal? Neem contact op met Ron Oudshoorn. T: 010-436 12 10 of E: ron@nighttown.nl

---- --