Gemeente Oirschot

Wet milieubeheer

Ontwerpbeschikking Wet milieubeheer

Betreft: ontwerpbeschikking voor een milieuvergunning voor een viskwekerij annex akkerbouw- en bosbouwbedrijf aan het adres Broekstraat 25a in Oirschot. Aanvrager: J. van der Schoot, Spoordonkseweg 2 in Oirschot Strekking ontwerpbeschikking: de gevraagde vergunning gedeeltelijk weigeren voor wat betreft het lozen van bedrijfsafvalwater in de bodem dan wel het oppervlaktewater en voor het overige de gevraagde vergunning verlenen onder voorschriften ter bescherming van het milieu.

Betreft: ontwerpbeschikking voor een milieuvergunning voor een varkens- en paardenhouderij aan het adres Voorteindseweg 20b in Middelbeers.
Aanvrager: Maatschap B. en R. Kaal, Voorteindseweg 20b in Middelbeers. Strekking ontwerpbeschikking: de gevraagde vergunning verlenen onder voorschriften ter bescherming van het milieu.

Inzagetermijn: donderdag 12 augustus 2004 tot donderdag 9 september 2004.
Bedenkingentermijn: van vrijdag 13 augustus 2004 tot vrijdag 10 september 2004 kunnen schriftelijke bedenkingen worden ingebracht bij het college van burgemeester en wethouders van Oirschot. De ingebrachte bedenkingen worden ter inzage gelegd.

Wie kan bedenkingen indienen: een ieder, indien u dat wenst worden uw persoonlijke gegevens daarbij niet bekend gemaakt. Daarvoor moet u dan wel een verzoek indienen, tegelijk met de bedenkingen.

Mondelinge bedenkingen: de hoorzittingen vinden plaats op dinsdag 31 augustus 2004 in het gemeentehuis in Oirschot. De hoorzitting voor wat betreft de aanvraag van de heer Van der Schoot begint om 10.00 uur. De hoorzitting voor wat betreft de aanvraag van Maatschap Kaal begint om 11.00 uur. Tot 9 september 2004 kan op verzoek nog een hoorzitting plaatsvinden.