CT-GARANT

Beunhazerij in de ICT wordt eindelijk aangepakt!

Persbericht 12 augustus 2004

Eemshaven - CT-Garant lanceert het langverwachte onafhankelijke kwaliteitskeurmerk in de Nederlandse ICT branche. Het CT-Garant kwaliteitskeurmerk zorgt voor kwaliteitsbevordering bij de gecertificeerde bedrijven en stelt de kwalificaties en bedrijfsgegevens vanaf heden aan de consument ter beschikking.

Het CT-Garant kwaliteitskeurmerk wordt uitsluitend verleend aan aanbieders van computerapparatuur, communicatieapparatuur, website-ontwerpers, webshops en opleiders in de ICT branche die voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van CT-Garant.

CT-Garant zal door haar internet-register de consument en het MKB voorlichten over CT-Garant gecertificeerde bedrijven. De eindgebruiker kan nu gericht selecteren binnen het anders zo onoverzichtelijke aanbod. Uit marktonderzoek is gebleken dat de consument verlangt naar een duidelijk herkenbare kwalificatie in de ICT.

CT-Garant gecertificeerde bedrijven worden regelmatig getoetst op de kwaliteit van hun bedrijfsvoering. Bedrijven die niet voldoen aan de CT-Garant kwaliteitscriteria verliezen onmiddellijk het recht om het keurmerk te voeren.

De CT-Garant gecertificeerde bedrijven zijn te herkennen aan het CT-Garant beeldmerk.


---