Provincie Zuid-Holland

Maasdijk in gemeente Westland afgesloten

In verband met onderhoudswerkzaamheden aan het asfalt zullen tijdens de nacht van (20.00 tot 06.00 uur), gedeelten van de Maasdijk (N220) in het Westland geheel of gedeeltelijk afgesloten zijn in week 35 en week 36. Dit houdt dus in dat sommige stukken wel open kunnen zijn, afhankelijk van de voortgang van de werkzaamheden. Verkeer wordt met behulp van borden op de hoogte gehouden van de plaats van de afsluitingen. In deze periode wordt ook gewerkt aan de op- en afrit bij de Heenweg van de Maasdijk.

De Maasdijk is voor het werk in drie delen verdeeld: N220 tussen Wouterseweg en Heenweg; N220 tussen Heenweg en Oranjesluisweg;N220 tussen Oranjesluisweg en Coldenhove.

Verkeer wordt omgeleid via: Vanaf N211: Woutersweg/Naaldwijkseweg/Galgeweg/A20;Vanaf Maasluis: via denhove/A20/Galgeweg/Naaldwijkseweg/Woutersweg;Vanaf A20: rechtdoor bij Coldenhove en dan algeweg/Naaldwijkseweg/Woutersweg;

Waar een parallelweg aanwezig is langs de Maasdijk, is deze alleen beschikbaar voor bestemmingsverkeer.

HeenwegIn verband met onderhoudswerkzaamheden aan de klinkerverharding zal gedurende de hele periode van 23 augustus tot en met 28 augustus 2004, de oostelijke afrit Heenweg van de provinciale weg N 220, voor alle verkeer zijn afgesloten. De overige op- en afritten zijn in deze periode gewoon beschikbaar.

Bron: afdeling Communicatie, telefoon 070 - 441 66 22