DROGISTERIJ DE WAAG

Realiseer een droom; stuur een sms voor een goed doel

Persbericht 12 augustus 2004

Realiseer een droom
Stuur een SMS en win zelf een reis

Voorburg - Wie wil nìet een bijdrage leveren aan het verlichten van mensenlevens als daar de mogelijkheid toe bestaat?! Op een eenvoudige wijze kunt u uw stem uitbrengen via een SMS op het winnen van de hoofdprijs van een prijsvraag van een jubilerende Gezondheids-organisatie: Wyeth waar de drogisten van Nederland aan deelnemen.
De ingezonden Droom van de prijswinnaar wordt door Wyeth gerealiseerd.

Om veel punten te verzamelen wordt iedereen uitgenodigd een SMS te sturen naar: 4111 onder vermelding van: Droom 1245

De droom van Drogisterij De Waag te Voorburg is om een centrum te starten in de natuur waar verslaafde en/of ontheemde mensen behandeld worden met een geheel nieuwe methode die in Mexico reeds prachtige resultaten heeft geboekt.
D.m.v. een therapie van ozon en aminozuren wordt het gehele lichaam schoongespoeld en voorzien van voldoende voeding, waardoor een nieuwe en heilzame omgeving in het lichaam en vooral de hersenchemie ontstaat die de behoefte aan verslavende middelen opheft. Door op dit centrum te zijn en te werken kan de cliënt aansterken en geholpen worden om eigen kwaliteiten en talenten te gebruiken om een nieuw bestaan op te bouwen.

Help ons om voor deze mensen een droom uit te laten komen. Stuur een SMS met droom 1245 naar 4111. En roep al uw bekenden op hetzelfde te doen.


---