RELATIVITY TECHNOLOGIES

Relativity Technologies neemt tweede productstrateeg in dienst

Relativity Technologies neemt tweede productstrateeg in dienst om het uitgebreide Europese team te leiden

RALEIGH, North Carolina, August 12/PRNewswire/ --


- Nieuwe aanwinsten voor kantoor in Londen vergroot Relativity's bereik in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Relativity Technologies, Inc., een toonaangevende leverancier van softwareoplossingen die kostenverlagend werken en de modernisering, het beheer en het onderhoud van bedrijfstoepassingen versnellen, kondigde vandaag aan dat het de ervaren technisch directeur Andrew (Andy) Symonds in dienst heeft genomen.

Symonds werd aangesteld als vice president van Europa, het Midden-Oosten en Afrika - en als directeur van de Britse bedrijfseenheid van Relativity Technologies. In deze hoedanigheid zal hij zijn bewezen ervaring kunnen aanwenden om in die regio de nodige klantensuccessen te boeken. Om dit doel te bereiken zal vooral nadruk gelegd worden op sleutelelementen en nauwe partnerships met de toonaangevende systeemintegrators uit de regio. Hij is al begonnen met de uitbreiding van de Europese activiteiten van Relativity door belangrijke aanwervingen in de afdelingen verkoop, dienstverlening en partnermanagement.

'Andy's bekwaamheid om de werkelijke bedrijfsbehoeften van grote organisaties te begrijpen en erop in te spelen, vormt een belangrijke troef voor Relativity,' zei Steve Maysonave, president en CEO van Relativity Technologies. 'Zijn strategisch inzicht, leiderschap en contacten zullen ons goed van pas komen om onze klanten in de hele regio onze oplossingen aan te bieden.'

Met meer dan 22 jaar ervaring in geavanceerde technologie, heeft Andy zijn reputatie waargemaakt als specialist in de Europese markt van bedrijfssoftware en dienstverlening. Hij begon zijn carrière bij Lucas en DIGITAL en voegde zich vervolgens bij het opstartteam voor Sybase in Europa. Tijdens zijn 8 jaar bij Sybase oefende Andy een aantal verschillende functies uit, waardonder technologie, sales & marketing en strategie. Na Sybase lanceerde Andy de Noordeuropese activiteiten van het databasebedrijf Illustra Information Technologies en vervolgens investeerde hij in Kabira Technologies en startte het mee op. Daarna werkte Andy als consultant voor een aantal opstartende bedrijven en risicofondsen.

'Dit is een spannende opportuniteit door Relativity's combinatie van sterke, relevante technologie, een toegewijd team en een sterke markt,' zei Symonds. 'Vele bedrijven in Europa proberen zich te transformeren om snel nieuwe producten en diensten te introduceren, maar worden vaak geconfronteerd met hun oude toepassingsinfrastructuur die het grootste obstakel blijkt te zijn om te veranderen. Relativity is de unieke partner die de mogelijkheid biedt om dat obstakel te overwinnen.'

De uitbreiding van Relativity steunt op een jarenlange ervaring met klanten en partners in Europa. Sinds de oprichting van het Londense kantoor in 1998 hebben de Europese sales en services professionals van Relativity 'Enterprise Application Modernization' oplossingen geleverd aan toonaangevende organisaties over het hele continent - in het bijzonder in de sector van de financiële dienstverlening. Relativity heeft oplossingen aangeleverd voor tientallen bedrijven en systeemintegrators in Frankrijk, Duitsland, Ierland, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, en andere landen in Europa.

Over Relativity Technologies, Inc.

De softwareoplossingen van Relativity werken kostenverlagend en versnellen de modernisering, het beheer en het onderhoud van bedrijfstoepassingen. Met de Modernization Workbench(TM) kunnen organisaties belangrijke bedrijfsuitdagingen aanpakken zoals beheer van uitbestedingen, risicovermindering, en regelgevingen, terwijl ze 'On Demand' en SOA-initiatieven aangrijpen. Relativity Technologies werd opgericht in 1997 en is gevestigd in Raleigh, NC, en biedt zijn Enterprise Application Modernization oplossingen wereldwijd aan meer dan 170 bedrijven uit de Global 1000 lijst, outsourcers, systeemintegrators en gouvernementele organisaties aan - waaronder John Lewis, Plc., Yorkshire Water Plc., en JPMorgan Chase Bank. Voor bijkomende informatie, surf naar http://www.relativity.com .

Website: http://www.relativity.com

Source: Relativity Technologies

Peter Mollins van Relativity Technologies, +1-919-786-2866, of peter.mollins@relativity.com

van bovenstaand bericht.

12 aug 04 15:14