Ingezonden persbericht


PERSBERICHT RVG05-2004

Nieuwe Typhoon weegschaal in retro-look

Gekleurde nostalgie in je keuken

ZEIST - De nieuwste keukentrend van dit najaar is de Typhoon weegschaal. Dit kan en mag niet ontbreken in je keuken!.. Nostalgisch en in retro stijl uitgevoerd, in felle funky kleurtjes of gewoon klassiek zwart, wit, blauw. Het doet je denken aan de kruideniersweegschaal van vroeger. Trendsettend door zijn vrolijke, trendy kleuren. Zo is er de tangerine dream (oranje), de shocking pink (roze), turquoise twist, pistachio ice of vanilla cream. Het bestaat uit een rvs schaal waar het eten op gelegd kan worden en een standaard waarop de grote ronde wijzerplaat de balans opmaakt. Door de wijzer met de klok mee te volgen kan de hoeveelheid makkelijk worden afgelezen.

Typhoon, bekend van zijn "Oost ontmoet West" producten, brengt met deze weegschaal iets nieuws dat eigenlijk bij iedereen al bekend is alleen ziet het er nét even wat anders uit. Een "oud" model vertaald in een jong, nieuw ontwerp. Dat gaat met de tijd mee. Het roept herinneringen op aan vroeger. Wie kent de weegschaal niet waarmee je al het losse meel of de suiker voor de taart in kon afwegen, of waar de groente en het fruit in werd afgewogen voor het avondeten?

Typhoon speelt volledig in op de kleur-in-de-keuken trend. Kleur in de keuken is het weer helemaal: afwisseling met rvs hierin is voor de moderne keuken helemaal hip. De keukenweegschalen zijn in een kleurenmix uitgebracht die zijn oorsprong al vond in de jaren '60, '70 en '80 en die nu weer helemaal "hot" is. Vrolijk, funky, fel en krachtig. De "revival" van deze jaren is weer in volle gang. Gecombineerd met het nostalgische model van de weegschaal past dit helemaal in het tijdsbeeld van nu.

Keukengereedschap, accessoires en trolley
Typhoon staat voor innovatie en lifestyle in de keuken. Eigen, trendy ontwerp is van groot belang. Ze combineert design met functie en goede kwaliteit, tegen een scherpe prijs. De keukengereedschapcollectie voor de professionele kok, gemaakt van satijn rvs, is strak uitgevoerd met speelse details. Zo is er een zeer opvallend functioneel koksmes of mezzaluna voor kaas of bijv. een oliespray. Maar ook voor een keukentrolley kunt u bij Typhoon terecht, een strak model uitgevoerd in zwart/wit kleur. Daarnaast kent u misschien nog wel de opvallende glazen olie&azijn stel met tuit, een van de bestsellers van Typhoon.

Typhoon is verkrijgbaar bij de Bijenkorf warenhuizen en bij keukenspeciaalzaken. Inhoud van de weegschaal: 4 kg. Afmeting weegschaal: H 25.5cm x W 20cm x D 21cm. Verkoopadviesprijs: E 49,50. Voor meer (verkoop)informatie: Clip bv, Zeist, tel. 030-6920202 of kijk op: www.typhooneurope.com


*

Ingezonden persbericht