Politie Zeeland


O-8188-2004 Ruit vernield Renesse

Een ruit van een woning aan de Kloosterweg in Renesse werd vandaag rond 13.00 uur vernield.
De 82-jarige bewoonster van de woning stond af te wassen toen zij ineens een luide knal hoorde. In een dubbelglazen ruit van een deur van de woning bleek een gat te zitten.
Mogelijk is het gat door het gooien van een steentje ontstaan.


W-8189-2004 Bekeuringen Middelburg

Vanmiddag is een 24-jarige Middelburgse bromfietsster 2 maal bekeurd op de Vrijlandstraat.
Agenten troffen de vrouw in bovengenoemde straat op een bromfiets waar een verzekeringsplaatje op zat van het jaar 2000. Ook had de vrouw geen bromfietscertificaat en zat het kinbandje van haar helm los. De vrouw had een klein kind voor zich op de brommer zitten dat geen helm op had, terwijl de rem van de brommer ontbrak. Ook was de brommer niet voorzien van gele plaatjes. De vrouw heeft een bekeuring gehad voor het niet verzekerd hebben van zijn brommer, en het niet in bezit zijn van een bromfietscertificaat.


O-8190-2004 Twee bekeuringen St. Maartensdijk

Op de Provincialeweg in St. Maartensdijk heeft de politie twee bekeuringen uitgedeeld.
De bestuurder en de bijrijder van een bromfiets hadden beiden geen helm op hun hoofd.


Z-8191-2004 Visser bekeurd

In Clinge in de Opperstraat is vanmiddag een visser bekeurd die zonder vergunning van een rechthebbende aan het vissen was in privewater.

O-8192-2004 Rood licht controles
In Goes, op de Deltaweg, werd tussen 09.30 en 12.15 uur een roodlicht controle gehouden.
In totaal werden daar 2 bekeuringen uitgeschreven. Ook werd in 's-Heerenhoek, op de N62, een roodlicht controle gehouden. Hier reden 18 bestuurders door het rode licht. Tot slot werd in Middelburg, op de Schroeweg, eveneens op het rode licht gecontroleerd en hier reden 8 bestuurders door terwijl het licht rood was en maakten 9 bestuurders oneigenlijk gebruik van de busbaan.