Ingezonden persbericht


Persbericht

Cisco Systems verkoopt miljoenste IP-telefoon in Europa

Amsterdam, 12 augustus 2004 - Cisco Systems heeft zijn miljoenste IP-telefoon in Europa verkocht aan de Deense technology provider Bankernes EDB Central (BEC). In de levering van 6.000 IP-telefoons aan deze IT-dienstverlener bevond zich de miljoenste Europese IP-telefoon. De 6.000 IP-telefoons worden in de komende drie jaar bij 78 kleine en middelgrote banken in Denemarken geïmplementeerd. IP Telefonie werd nog niet eerder op zo'n grote schaal ingevoerd in Denemarken.

Door gebruik te maken van Cisco IP Telefonie communiceren bankmedewerkers met een IP-telefoon over het bestaande datanetwerk. Met als gevolg dat alle klantgegevens ook direct beschikbaar zijn en videoconferencing mogelijk is. Het aantal handelingen van de bankmedewerker neemt af, waardoor bankprocessen efficiënter en goedkoper worden. Met bijvoorbeeld videoconferencing kunnen banken op een nieuwe manier hun klanten van dienst zijn. Deze kostenbesparingen en de mogelijkheid om nieuwe diensten aan te bieden geeft ook banken de mogelijkheid concurrentievoordeel behalen.

Wereldwijd heeft Cisco al meer dan 3 miljoen IP-telefoons verkocht en bellen meer dan 14.500 organisaties met Cisco IP Telefonie. Volgens onderzoeksbureau IDC heeft Cisco in West-Europa een marktaandeel van 49% in IP Telefonie.

Het volledige Engelstalige persbericht kunt u hier vinden. Meer informatie over Cisco IP Communicatie is te vinden in de Cisco Newsroom. Klik hier voor Nederlandse referenties.

Over Cisco Systems
Cisco Systems, Inc. (NASDAQ: CSCO), wereldwijd leider op het gebied van netwerkoplossingen voor internet, viert dit jaar dat het bedrijf zich al 20 jaar inzet voor technologische innovatie, een leidende positie in de bedrijfstak heeft en maatschappelijke verantwoordelijkheid hoog op de agenda heeft staan. Cisco Systems International BV, eigendom van Cisco Systems Inc., is de leverancier voor Cisco apparatuur in Europa. Meer informatie is beschikbaar via cisco.nl en het internationale laatste nieuws vindt u in de Cisco Newsroom.

Cisco, Cisco IOS, Cisco Systems en het Cisco Systems logo zijn geregistreerde handelsmerken van Cisco Systems Inc. en/of haar werkmaatschappijen in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere handelsmerken bedoelt in dit document zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onderstaande personen.

Karin van Geelen
Cisco Systems
PR Manager
tel: 020-357 34 12
kgeelen@cisco.com
http://www.cisco.nl

Cisco Persdesk
Winkelman en Van Hessen
tel: 070-416 16 59
ciscosystems@winkelmanenvanhessen.nl

Dit e-mail bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Indien de e-mail bij vergissing bij u is terechtgekomen, wilt u ons dan direct bellen? Wij verzoeken u in dit geval de e-mail te vernietigen, de inhoud ervan niet te gebruiken en niet onder derden te verspreiden, omdat het bericht vertrouwelijke informatie kan bevatten, beschermd door een beroepsgeheim.

Telefoon: +31 (0) 70 4161616.

Op alle door Winkelman en Van Hessen aanvaarde opdrachten zijn de algemene voorwaarden van Winkelman en Van Hessen van toepassing. Deze voorwaarden bevatten een beperking van aansprakelijkheid. Deze voorwaarden kunnen bij Winkelman en Van Hessen worden opgevraagd.

This e-mail message is intended exclusively for the addressee. If the e-mail was sent to you by mistake, would you please call us immediately? In that case, we also request you to destroy the e-mail and to neither use the contents nor disclose them in any manner to third parties, because the e-mail message can contain confidential information which may be protected by professional secrecy.

Telephone: +31 (0) 70 4161616.

All services are rendered subject to the general conditions of Winkelman en Van Hessen. These conditions include a limitation of liability. The conditions will be provided upon request.