vbv De Graafschap

PERSBERICHT

Sunweb Vliegreizen nieuwe shirtsponsor De Graafschap

Nieuwe sponsor tijdens receptie 50-jarig bestaan 'Superboeren' bekendgemaakt

Doetinchem, 12 augustus 2004 - Sunweb Vliegreizen zal het komende voetbalseizoen de nieuwe shirtsponsor zijn van het naar de Holland Casino Eredivisie (HCE) gepromoveerde De Graafschap. Dat werd vanavond tijdens de receptie van het 50-jarig bestaan van De Graafschap bekendgemaakt. Sunweb Vliegreizen maakt binnenkort nog een shirtsponsordeal bekend en heeft reclameborden langs de velden bij diverse voetbalclubs. Het contract tussen Sunweb en De Graafschap is getekend voor één seizoen maar beide partijen staan open voor een langdurigere samenwerking.

Aan de vooravond van de aftrap van de nieuwe HCE-competitie weet De Graafschap zich hiermee verzekerd van een shirtsponsor. Algemeen Directeur van De Graafschap Johan Tukker is verheugd: "De Graafschap bestaat 50 jaar, dit is een uitstekend cadeau. Het vertrouwen dat sprak uit de houding van Sunweb Vliegreizen geeft ons een goed gevoel over deze samenwerking." De eerste wedstrijd die De Graafschap in het nieuwe shirt zal spelen is Feyenoord - De Graafschap, aanstaande zondag om 14.30uur in De Kuip.

Sunweb Vliegreizen kiest bewust voor voetbalsponsoring om blijvend te werken aan haar naamsbekendheid. Een eerste stap in voetbalsponsoring (sponsor van Vitesse) is vorig jaar naar tevredenheid verlopen en vandaar dat voetbalsponsoring wordt doorgezet. Joost Romeijn, directeur van Sunweb Vliegreizen, licht de keuze voor De Graafschap toe: "De Graafschap is een mooie club met 50 jaar historie met een fantastisch supporterslegioen en een uitstekende sfeer. Als nieuwkomer in de HCE-competitie zal De Graafschap extra in de aandacht staan. We verwachten veel spektakel op de Vijverberg komend seizoen."

Niet alleen de clubkas profiteert overigens van deze nieuwe samenwerking. "Vanzelfsprekend komt Sunweb Vliegreizen dit seizoen met speciale acties en extra voordeel. Niet alleen spelers en bestuur profiteren daarvan maar iedereen met een De Graafschap-hart dus ook (seizoens)clubkaarthouders, medewerkers, sponsors en vrijwilligers.", aldus Romeijn.

Over Sunweb Vliegreizen

Sunweb Vliegreizen is een merknaam van GoGo Tours. GoGo Tours/Sunweb Vliegreizen is een direct-selling touroperator met 45 FTE en heeft met een omzet van bijna 100 miljoen euro een opvallend goede financiële positie binnen de huidige reisbranche. De afgelopen jaren heeft Sunweb Vliegreizen een enorme groei doorgemaakt door reizenverkoop via internet en een steeds uitgebreider aanbod van zonvakantiebestemmingen. Sunweb Vliegreizen bestaat inmiddels 6 jaar.

Meer informatie: www.gogo.nl/organisatie of www.sunweb.nl .