Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Willem II Grand Royal in het Holland Heineken House

Oranje krijgt in athene een sigaar uit eigen doos

Het Holland Heineken House is tijdens de komende Olympische Spelen dé plek voor Nederlandse sporters, fans en media. Gelegen in het centrum van Athene, met uitzicht op de Akropolis. Een plaats waar medaillewinnaars worden gehuldigd en toegejuicht. Maar ook een plek waar landgenoten elkaar ontmoeten onder genot van een hapje en een drankje, of gewoon om lekker te feesten in een oer-Hollandse sfeer. Kortom, het Holland Heineken House is van 13 tot en met 29 augustus aanstaande echt een stukje Nederland in Athene.

Alles in het Holland Heineken House staat in het teken van Nederland; de aankleding, de artiesten, het eten en het drinken & Het draagt allemaal bij aan de oer-Hollandse sfeer. Zelfs het echte, Nederlandse sigarenmerk Willem II is present met de Grand Royal.

De Willem II Grand Royal is een sigaar volgens de aloude traditie van Nederlands vakmanschap. Voor de komende Olympische Spelen is de Grand Royal gestoken in een passende oranje tube en verkrijgbaar in het Holland Heineken House. De medailles kunnen dus door alle supporters in Athene worden gevierd met een echte Nederlandse sigaar.

Met de Grand Royal draagt Swedish Match - moederbedrijf van Willem II - bij aan het Oranjegevoel. Eerder was de Grand Royal verkrijgbaar ten tijde van de geboorte van prinses Amalia en het Europees Kampioenschap Voetbal in Portugal. Om ook nu de kijker thuis te laten delen in de Olympische sfeer, is de speciale sigaar tijdelijk verkrijgbaar in Nederland.