AutoRai

13-8-2004

Jaar lang gratis rijden in Alfa GT

Ik ben helemaal gek van Alfa, dus die GT valt in zéér gewillige handen!, reageert de 34-jarige Dave Vos uit Amsterdam verheugd, als hij van importeur Fiat Auto Nederland verneemt dat hij de winnaar is van de actie Een jaar lang gratis rijden in een Alfa GT.

In het kader van de jongstleden zondag verreden Marlboro Masters of Formula 3 op het circuit van Zandvoort, werd een speciaal boekje uitgegeven met alle wetenswaardigheden over de diverse races. Achter in de leaflet een prijsvraag, uitgeschreven door Fiat Auto Nederland in samenwerking met Total Nederland. Prijs: een jaar lang gratis rijden in een Alfa GT met nog eens 1.000,- gratis Total brandstof.

Uit de ruim 1.000 juiste inzenders, werd de coupon van Dave Vos getrokken. Vos, account manager in de software-branche, zit vanwege zijn werk veelvuldig op de vaderlandse snelwegen en is een fervent Alfa-liefhebber. Enkele jaren geleden ben ik met veel plezier in een lease-Alfa 156 gestapt. Nog niet zo gek lang geleden kwam daar een Duitse middenklasser voor in de plaats. Inderdaad: van hogerhand bepaald... Toen al, had ik mijn oog namelijk laten vallen op de nieuwe Alfa GT. Die moest echter nog op de markt komen en dat ging volgens mijn werkgever allemaal net wat te lang duren. Balen natuurlijk. Maar je ziet: het geluk lacht me toe want nu rijd ik dus toch mooi in een Alfa GT !

Tevens gratis tanken
Vos kreeg de sleutels van zijn tijdelijke GT overhandigd door Gaby Uljee. De rappe blondine bestuurde tijdens de Marlboro Masters op niet onverdienstelijke wijze de Pearle-gastenauto. Met het zweet nog op haar voorhoofd, mocht Uljee de Alfa GT uitreiken. Hierbij werd ze geflankeerd door twee promotie dames van Total. Dave Vos tot slot: Tsja, ook nog eens 1.000,- gratis brandstof van TOTAL. Je begrijpt dat mijn baas dubbel tevreden is: en een gratis lease-auto, én bovendien geen brandstofkosten!