Ingezonden persbericht


Persbericht

Veenendaal, 13 augustus 2004

MINOX breidt boekhoudpakket uit

VEENENDAAL - MINOX breidt haar boekhoudpakket in hoog tempo uit. Binnenkort verschijnen de modules Verkooporderadministratie en Voorraadadministratie, terwijl dit najaar de modules Inkooporderadministratie en Periodieke Facturering zullen volgen. Met de komst van de nieuwe modules versterkt MINOX voor Windows zijn koppositie in de markt van administratieve software. Het pakket wordt gemaakt en gedistribueerd door Schaake Software Products BV te Veenendaal.

De module Verkooporderadministratie biedt veel praktische mogelijkheden. Alle stappen in het ordertraject kunnen in MINOX worden geautomatiseerd. Van offerte tot en met de verzamelfactuur en - indien gewenst - het gebruik van backorders.

De module Voorraadadministratie registreert alle logistieke processen. Goed voorraadbeheer is van essentieel belang. Deze module geeft niet alleen inzicht in aantallen maar ook in de tijd, zowel in het verleden als in de toekomst.

"Het werkt in ons voordeel dat MINOX niet het eerste pakket onder Windows is", zegt commercieel directeur P. Brouwer van MINOX. "Kwaliteit kost tijd, maar op een solide fundament kun je wel perfect verder bouwen. In een door www.softwarepakketten.nl gehouden onderzoek* kwam MINOX als het beste boekhoudpakket uit de bus."

MINOX-gebruikers oordelen dat het pakket onder Windows plezierig werkt, zo blijkt uit een enquête. Er wordt veel functionaliteit geboden in combinatie met een lage prijs en hoge kwaliteit. "We waren zo gehecht aan DOS dat we dachten, waarom zouden we moeten overstappen?" is een veel gehoorde opmerking onder de gebruikers.

"Blij dat we de stap van MINOX voor DOS naar Windows hebben gemaakt. Alles zit gewoon op de goede plek", aldus de heer R. Scherrenburg van Blömer Accountants en Adviseurs te Nieuwegein.

Met de komst van de nieuwe modules versterkt MINOX voor Windows zijn eerste plaats op de markt van administratieve software.

Info: www.minox.nl; e-mail: info@minox.nl; tel. 0318-554141.


* Bron: Softwarepakketten.nl, artikelen en onderzoek softwarepakketten, uitgave februari 2004 (auteur Gerard Bottemanne).

Noot voor de redactie (