Lekstroom, 10.15 uur

Utrecht 13-08-2004 - Nieuwsberichten Lekstroom

Verkeerscontrole

WOERDEN- Op de Wulverhorstlaan werd donderdagmiddag een verkeerscontrole gehouden. In totaal kregen 17 automobilisten een bekeuring voor o.a. het rijden met te hoge snelheid, rijden zonder gordel en het niet handsfree bellen.

Veel te hard

NIEUWEGEIN- Op donderdagochtend raakte een automobilist zijn rijbewijs kwijt. Omstreeks 06.00 uur zagen agenten een 45-jarige automobilist uit Lexmond met hoge snelheid rijden over de Rijksweg A2. Zijn snelheid werd gemeten en bedroeg 180 kilometer per uur waar 100 is toegestaan. De man gaf aan dat bij zijn bedrijf in Amsterdam een alarm was afgegaan en daarom snel daar moest zijn. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Bestolen van handtas

NIEUWEGEIN- Op donderdagavond werd een vrouw bestolen van haar tas. Omstreeks 22.30 uur liep een vrouw (gegevens onbekend) over het Muntplein. Plotseling werd haar tas van haar schouder gerukt en de twee jongens reden op een zwarte bromfiets hard weg in de richting van de nedereindseplas. De politie verzoekt getuigen te reageren, district Lekstroom; 0900-8844.