Ingezonden persbericht


Persbericht
Datum: 12 augustus 2004
Fax / e-mail bestemd voor: Alle nieuwsredacties

Betreft: Wijziging afgevaardigd bestuurder Gemeenschapsonderwijs

De Raad van het Gemeenschapsonderwijs heeft zich in zijn zitting van 12 augustus 2004 gebogen over het voornemen van de nieuwe minister voor Werk, Onderwijs en Vorming, Frank Vandenbroucke, om Dirk Van Damme, de huidige afgevaardigd bestuurder van het Gemeenschapsonderwijs, te vragen als kabinetschef voor onderwijs en vorming.

De Raad brengt begrip op voor deze vraag en apprecieert het dat de minister in de persoon van de afgevaardigd bestuurder de kwaliteiten van het Gemeenschapsonderwijs erkent. Bijgevolg verleent de Raad zijn volle medewerking en hoopt hiermee bij te dragen tot de verdere uitbouw van een kwaliteitsvol en pluralistisch Vlaams onderwijsbeleid.

Nog voor 1 september 2004 zal de Raad een nieuwe afgevaardigd bestuurder aanwijzen, om de continuïteit maximaal te waarborgen. Het Gemeenschapsonderwijs ziet dan ook de start van het komende schooljaar vol vertrouwen tegemoet.

Voor bijkomende informatie kan men contact opnemen met de heer Paul De Knop, voorzitter van de Raad van het Gemeenschapsonderwijs, via het GSM-nummer 0475 47 94 53.

http://www.rago.be

Sector Pers en Public Relations
Contactpersoon: Griet Wauters
E. Jacqmainlaan 20 - 1000 Brussel
tel.: 02-790 92 97 - fax: 02-790 95 06
e-mail: griet.wauters@rago.be

---- --