VODAFONE
http://www.vodafone.nl

Vodafone beste keuze voor mobiele bellers in Nederland

Maastricht, 13 augustus 2004 - Vanaf 9 augustus heeft Vodafone nieuwe Bel- en SMS-tarieven geĂŻntroduceerd voor klanten die een abonnement nemen, waardoor zij nog meer waar voor hun geld krijgen. Van alle mobiele operators in Nederland biedt Vodafone nu de beste en meest flexibele tarieven voor mobiele bellers. Zij kunnen zelf kiezen uit abonnementen voor Bel-, SMS-, en Databundels (TeGoeden) die het beste passen bij hun mobiele behoefte.

Vodafone klanten blijven profiteren van de 'betalen-per-seconde' facturering. Al sinds oktober 1996 verzekert deze eerlijke en aantrekkelijke manier van factureren klanten ervan dat zij alleen betalen voor wat zij daadwerkelijk verbellen. Onderzoek toont aan dat de meerderheid van de mobiele telefoongesprekken minder dan een minuut duurt.

De introductie van de lagere tarieven wordt vergezeld door een toegenomen aantal bundels (TeGoeden), waardoor klanten een optimale keuze hebben in het samenstellen van hun abonnement. Dit werd vooraf gegaan door een verlaging van het Vodafone SMS-tarief voor prepaid klanten naar 9 Eurocent per SMS bericht. Vodafone helpt en adviseert klanten in het kiezen en combineren van een optimale persoonlijke mix van Bel-, SMS- en Vodafone live! TeGoeden. Zo krijgen klanten persoonlijk advies in de Vodafone verkooppunten en bij Vodafone Customer Services (bereikbaar via 06-54500100 of 1200 voor Vodafone klanten).

Tomas Isaksson, CEO van Vodafone Nederland: 'Mobiele bellers in Nederland kunnen er zeker van zijn dat Vodafone de beste keuze is die ze kunnen maken. Wij bieden klanten daadwerkelijk waar voor hun geld en zullen ons blijven richten op de eisen van de klant, met zeer concurrerende prijzen en het grootste aanbod van kwalitatief hoogwaardige mobiele diensten in Nederland en daarbuiten'.

/ / / / / / / / / / / / / / / / / /

Vodafone Libertel N.V.

Vodafone is een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijde Vodafone Group, het grootste telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld met 139,2 miljoen klanten. De Vodafone Group heeft deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 26 landen. Daarnaast heeft zij een samenwerkingsverband met netwerken in 13 landen.

Voor meer informatie over de nieuwe Bel- en SMS-en Databundels (TeGoeden) raadpleeg www.vodafone.nl.