Politie Zeeland


O-8210-2004 Vechtpartij Goes

In Goes, in de Korte Kerkstraat heeft gisteravond omstreeks 22.30 uur een vechtpartij plaatsgevonden.
Drie mannen, tussen de 19 en 20 jaar oud, zijn slaags geraakt. De ruzie is begonnen omdat een van de mannen iets zou hebben met een ex-vriendin van de ander. Bij de vechtpartij is een persoon gewond geraakt doordat hij werd gebeten en glas in zijn hoofd geduwd kreeg. De aanstichter is met een dagvaarding weer naar huis gestuurd.


W-8211-2004 Verkeersongeval Middelburg

Op de Schroeweg in Middelburg heeft vanochtend omstreeks 10.20 uur een aanrijding plaatsgevonden.
Een 29-jarige man uit Leiden reed over de Schroeweg en remde omdat het verkeerslicht op rood sprong. Een 59-jarige Middelburger hield niet voldoende afstand en reed achterop de Leidenaar. Beide auto's raakten bij de aanrijding beschadigd, persoonlijk letsel deed zich niet voor.


Z-8212-2004 Verkeersongeval Axel

In Axel, in de Oranjestraat, heeft een aanrijding plaatsgeonden.
Omstreeks 10.45 uur reed een 33-jarige vrouw uit Ekeren (B) over de rotonde. Zij kreeg geen voorrang van een 65-jarige man uit Lochristi (B) die de rotonde op wilde rijden. Hierdoor kwamen beide voertuigen met elkaar in botsing. Het voertuig van de veroorzaker had lichte schade en kon gewoon de weg vervolgen, het voertuig van de vrouw is weggetakeld door een takelbedrijf. Beide personen hielden geen verwondingen over aan de aanrijding.


W-8213-2004 Inbraak in woning Middelburg

In Middelburg, in een woning aan het Jan van Hoofkwartier, is vannacht tussen 00.00 en 05.00 uur ingebroken.
De bewoonster van de woning werd wakker van haar hond en toen zij in de woonkamer ging kijken bleek er een kast open te staan en o.a. haar gsm en horloge te zijn weggenomen.


O-8214-2004 Ongeluk door speen

Op de N59 ter hoogte van Bruinisse heeft vanmiddag omstreeks 12.50 uur een verkeersongeval plaatsgevonden.
Een 29-jarige vrouw uit Haarlem wilde bij haar baby, die op de achterbank van de auto zat, een speen in de mond doen. Hierdoor lette zij niet op "het voetenwerk" en schoot haar voet van de rem op het gaspedaal. De auto reed naar voren en ramde de achterkant van een camper van een 56-jarige man uit Kevelaer (D). Beide voertuigen raakten licht beschadigd door de aanrijding.


W-8215-2004 Aanrijding Zoutelande

In Zoutelande, op het Willibrordusplein heeft vanmiddag rond 13.45 uur een aanrijding plaatsgevonden.
Een 37-jarige vrouw uit Oudewater liet bij het achteruit rijden een 29-jarige man uit Bunde niet voorgaan. Het voertuig van de man uit Bunde raakte beschadigd aan de voorzijde.