PERSBERICHT - 2004-08-13

Voordelige accommodatie dankzij bundeling nu beter te vinden

Vaste lage prijzen in goede Zwitserse hotels

Vaste lage prijzen in Zwitserse hotels, dat bieden sinds kort 120 geselecteerde hotels uit verschillende comfortklassen. Het aanbod staat in de folder Preiswerte Hotels en op internet. Boeken kan per telefoon of online.

Er zijn genoeg voordelige hotels in Zwitserland, maar niet iedereen weet ze te vinden. Zwitserland Toerisme en GastroSuisse hebben daarom het initiatief genomen om de adressen van zulke hotels te bundelen en de kamers voor vaste voordeelprijzen per hotelcategorie aan te bieden, onafhankelijk van het seizoen. Geen vanaf-prijzen, geen lokkertjes, maar een transparant prijsbeleid.

Voordeel over de hele linie
Aan de voordeelactie Preiswerte Hotels doen 120 hotels in heel Zwitserland mee. In de bergen, in steden en op het platteland. De deelnemende hotels hebben een classificatie variërend van 2 tot 4 sterren, onderverdeeld in drie prijsklassen. Daarvoor gelden de vaste prijzen CHF 50., 65. en 80. (omgerekend in euro ongeveer 33, resp. 43, en 52,), die tot 30% lager liggen dan de normale prijzen.

Alle prijzen zijn per persoon op basis van een 2-persoonskamer voor overnachting met ontbijt. Een korte beschrijving van de hotels met foto is in de folder en op internet te vinden.

Eenvoudig boeken
Wie al gewend is online te boeken, gaat naar www.MySwitzerland.com en toetst daar de gewenste plaats/regio en de verblijfsperiode in, waarna meteen een overzicht van vrije accommodaties verschijnt en direct geboekt kan worden.

Telefonisch boeken is mogelijk via het gratis nummer 00 800 100 200 30 van het Switzerland Travel Centre (Nederlandstalige medewerkers ma-vr). Via hetzelfde telefoonnummer is ook de folder Preiswerte Hotels aan te vragen.

MEER INFORMATIE:
Consumenteninformatie en reservering*: Telefoon 00 800 100 200 30 (gratis), telefax 00 800 100 200 31 (gratis)
Internet: MySwitzerland.com, e-mail: info.nl@switzerland.com
* Reservering via STC, de toeristische informatie- en boekingscentrale van Zwitserland