Politie Groningen

Politie en familie op zoek naar Jan van der Scheer (46) (13/08/04)

Wildervank 13-08-2004 - De familie en politie zijn op zoek naar Jan van der Scheer, oud 46 jaar uit Wildervank, die op dinsdag 27 juli als vermist is opgegeven door zijn familie.

De man heeft zijn woning aan de Dr Ebelsstraat in een onbekende toestand verlaten. Mogelijk liggen zijn financiële problemen ten grondslag aan de vermissing. Van der Scheer is eind juli ook niet op zijn werk verschenen.

Hij is mogelijk in het bezit van zijn fiets, een bruine beigekleurige herenfiets van het merk Gazelle Impala en hiermee vertrokken vanaf zijn woonadres. Gezien de lange duur van zijn vermissing is de familie bezorgd over het lot van Jan. Ook wil men graag informatie hebben over zijn eventuele verblijfplaats. Daarnaast is informatie over de betreffende fiets welkom.

Het signalement van Jan luidt: blanke man, lengte 1.85 meter, normaal postuur, donkerblond haar en blauwe ogen. Op het moment van zijn vermissing was hij vermoedelijk gekleed in: spijkerbroek, spijkerjas en t-shirt of polo.

Mensen die informatie hebben over Jan van der Scheer worden verzocht te bellen met de basiseenheid Veendam van het district Midden/Oost, via het telefoonnummer 0900 8844. Een digitale foto van Jan van der Scheer is voor de media te verkrijgen via de afdeling Communicatie.