Stadsdeel Geuzenveld/Slotermeer Amsterdam


Sportcentrum De Eendracht krijgt een nieuwe stijl

SENS staat voor Sportcentrum de Eendracht Nieuwe Stijl. Het Sportpark De Eendracht gaat veranderen en om dat te bereiken is een vernieuwend project gestart: SENS! De Eendracht wordt leuker, afwisselender en bovenal gezelliger. Deze veranderingen zijn niet direct allemaal zichtbaar. Daar gaat wel wat tijd overheen. Zeker is dat De Eendracht verandert!

Met SENS wil stadsdeel Geuzenveld-Slotermeer het sportgebied verbeteren en verbreden om iedereen beter van dienst te kunnen zijn. Bijvoorbeeld in de vorm van:


* Een sportloket waar sporters en verenigingen informatie en ondersteuning kunnen krijgen;

* Een uitgebreid sportaanbod, dat tegemoet komt aan uw wensen;
* Meer kwaliteit en keuzevrijheid binnen de sportbeoefening.

SENS is er voor iedereen : sporters en nog-niet-sporters, voor mensen die willen bewegen, of dat nu eenmalig is of met enige regelmaat. Speciaal voor mensen die nu niet of nauwelijks aanbod komen op het sportpark.Maar ook sportverenigingen en andere organisaties in het stadsdeel kunnen bij SENS terecht. Iedereen die een vraag heeft over sport, of een wens heeft voor een sportieve activiteit, kan terecht bij de organisatie van SENS.

De sportverenigingen hebben een belangrijke functie op het sportpark. Hun cultuur, identiteit en geschiedenis leveren een belangrijke bijdrage aan de samenleving. Mensen verwachten echter steeds meer van een sportvereniging. Bovendien hebben sommige verenigingen steeds meer moeite om leden en vrijwilligers te vinden. SENS wil daarom verenigingen van de Eendracht ondersteunen bij een aantal taken, zodat zij zich meer kunnen richten op het organiseren van wedstrijden en het geven van trainingen. SENS za ze daarom zo mogelijk structureel ondersteunen met taken zoals de ledenadministratie, promotie van het sportaanbod, wet- en regelgeving, onderhoud enzovoort. Daarnaast gaat SENS met verenigingen de uitdaging aan om nieuwe activiteiten te organiseren om de clubs te versterken en nieuwe leden aan te trekken.

SENS wordt gerealiseerd door stadsdeel Geuzenveld-Slotermeer en is gevestigd op het sportpark de Eendracht, Bok de Korverweg 4, 1067 HR Amsterdam.Voor informatie kunt u bellen met onderstaande contactpersonen.

Contact:
C. Jansen
D. Moors