Politie Zeeland


Z-8226-2004 Aanrijding letsel Nieuwvliet

In Nieuwvliet, op de Zeedijk, heeft vanmiddag omstreeks 15.55 uur heeft een aanrijding plaatsgevonden waarbij twee personen zijn overgebracht naar het ziekenhuis.
De twee, een 15-jarige jongen uit Nederweert en een 16-jarige jongen uit Bocholt, reden op een bromscooter over het fietspad op de Zeedijk. Plotseling reed een, hen tegemoetkomende, 37-jarige automobiliste uit Utrecht naar rechts en zag de beide jongens over het hoofd. De brommer reed tegen de bumper van de auto aan en viel hierdoor om. Beide jongens zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Nadere informatie leerde dat beide jongens, na onderzoek, weer naar huis mochten.


W-8227-2004 Bromfiets gestolen Middelburg

Uit een tuin van een woning aan de Dwarsstraat in Middelburg is in de nacht van donderdag op vrijdag een bromfiets gestolen.
De brommer betreft er een van het merk Yamaha, type Axis en is voorzien van verzekeringsplaatje SJX-012. De brommer werd tussen donderdag 22.00 en vrijdag 01.00 uur weggenomen.


O-8228-2004 Skelter gestolen

In Zierikzee, in de Poststraat is een blauwe skelter gestolen.
Een 12-jarige jongen uit Zierikzee had de geleende skelter neergezet in de Poststraat omdat hij moest eten. Hij had het stoeltje van de skelter afgehaald en was naar binnen gegaan. Toen hij later weer buiten kwam bleek de skelter gestolen. De skelter is blauw van kleur en heeft rode wieldoppen. Er zitten twee stickers op de skelter, een NL en een NIKE sticker.