Rijn & Venen 11.10 uur

Utrecht 14-08-2004 - Nieuwsberichten district Rijn & Venen

Overval
OUD ZUILEN Zaterdagochtend omstreeks 02.45 uur heeft er in een horecagelegenheid aan de Dorpsstraat een gewapende overval plaatsgevonden. Twee onbekende mannen, voorzien van bivakmutsen, zijn de horecagelegenheid binnengekomen en hebben met een vuurwapen de aanwezige personeelsleden bedreigd. De overvallers zijn met de kluis vertrokken. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen om zich te melden bij de recherche van district Rijn & Venen via telefoonnummer: 0900-8844.

Geweld met letsel
WOERDEN In de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks 03.40 uur is een man op de Wilhelminaweg in zijn bovenarm gestoken.

Na aanleiding van een melding is de politie ter plaatse gegaan, alwaar een 16-jarige man uit Woerden in zijn arm gestoken was. Hij stond met drie anderen voor een café aan de Wilhelminalaan, toen een auto de straat in kwam rijden. Na een korte woordenwisseling tussen de bestuurder en de man uit Woerden werd de laatstgenoemde in zijn bovenarm gestoken. De gestoken man is middels een taxi overgebracht naar het ziekenhuis.

Op basis van getuigenverklaringen kon de identiteit van de dader worden achterhaald. Korte tijd later zag de politie de auto met daarin drie personen over de weg tussen Montfoort en Linschoten rijden en kon de 21-jarige dader uit Montfoort worden aangehouden ter hoogte van de rotonde. De verdachte is overgebracht naar het bureau en voorgeleid.