TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 11-08-2004

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 14 augustus
Radio 2 - 16.00 uur

trijntje oosterhuis in tros muziekcafÉ

Zaterdag 14 augustus bezoekt zangeres Trijntje Oosterhuis het TROS MUZIEKCAFÉ. Trijntje is inmiddels hoogzwanger, maar voordat zij met zwangerschapsverlof gaat, komt ze hoogstpersoonlijk in de studio langs. Presentator Hadassah de Boer heeft een gesprek met haar en ze zingt een aantal jazzy nummers van haar laatste cd.

Ook Re-union treedt op in TROS MUZIEKCAFÉ. Deze heren hebben het Nationaal Songfestival gewonnen met 'Without you'. In Turkije ging het helaas mis tijdens het Eurovisie Songfestival. Dat vonden de mannen van Re-union niet leuk, maar ze hebben zich niet laten kisten. Zaterdag brengen zij een nieuw nummer ten gehore.

De band Fragment was, net als Re-union en Trijntje Oosterhuis, eerder te gast in TROS MUZIEKCAFÉ. Deze van origine Britse heren brengen muziek ten gehore van het album dat geproduceerd is door Nico Outhuijse. Hij is voormalig drummer van De Kast en deze samenwerking resulteerde in een aanstekelijk geheel.

En of dat nog niet genoeg is, is zaterdag ook Junior Anzola te gast. Deze zanger zorgt voor de vrolijke tropische noot in TROS MUZIEKCAFÉ. Maar er is nog veel meer muziek te beluisteren zaterdag a.s. tussen 16.00 en 18.00 uur op Radio 2. TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. Het adres is Plantage Kerklaan 36.

Voor meer informatie: www.trosmuziekcafe.nl.




TROS