Ingezonden persbericht

"De langste Puttingbaan van Europa"

Golf is voor iedereen

HOOGEVEEN, 20040812 -- Ruim 80% van de Nederlandse bevolking is niet bekend met een golfbaan bij hem of haar in de buurt. Dit zegt niets over deze mensen maar meer over de Golfbanen die er blijkbaar niet in slagen bekendheid te genereren. Onder het motto "als je wilt dat mensen iets van je weten, dan zul je het ze moeten vertellen". John Schoonheim en Johan Bakker hebben beiden het initiatief genomen om op een ludieke manier de Golfsport onder een breed publiek onder de aandacht te brengen


In dit kader organiseert Golfvision, in samenwerking met regionale en landelijke ondernemers en golfbanen, de "Golfpromodag", met als middelpunt de "De langste Puttingbaan van Europa"

De Puttingbaan zal een afmeting hebben van 35 meter lang en 1.22 meter breed. In de vorm van een competitie waaraan iedereen kan deelnemen van 6 jaar en ouder zal gestreden worden om met één slag de dichtstbijzijnde "Putt" te maken ook wel de "Neary" genoemd. Uiteraard is een "Hole in One" het ultieme wat je kunt bereiken.


Op zaterdag 14 augustus 2004, zal de eerste Golfpromodag worden georganiseerd in het Centrum van Hoogeveen, Kerkplein aan de Hoofdstraat.

Naast de competitie bestaat er op het plein de mogelijkheid om eens echt een bal te slaan, daarvoor is er een afslagnet geplaatst en voor de kleine kinderen die dag is er ook een overdekt springkussen.

Verder zal de bezoeker van dit evenement het gevoel hebben dat zij op een ware golfbaan loopt, wij hebben een landelijk Groenbedijf bereid gevonden om rond de Puttingbaan een golfbaan te creëeren, met echte Bunkers, fairways, greens, bomen en planten, midden in het centrum van Hoogeveen. Kortom een ultieme ervaring...!




Ingezonden persbericht