Nighttown Rotterdam

ZA 14.08 FREE FFWD AFTERPARTY (ALLE ZALEN)
(C) = Café (T) = Theater (B) = Basement (G) = Grote zaal

Als de stoet van trucks stopt, is de enige gratis FFWD Afterparty in heel Rotterdam te vinden in Nighttown. Om 23.00 uur gaan daar de deuren open voor een nacht techno, drum&bass en urban sounds verspreid over drie zalen. En dat komt goed uit, want wie wil er nou naar huis halverwege de avond?

Grote zaal - Sessions
Nighttown geeft haar publiek weer de mogelijkheid om te zappen van zaal naar zaal. Zo draaien de residents van Sessions in de grote zaal hun tech-sounds. Sessions heeft in juli en augustus nieuw talent gepresenteerd op een serie drukke en gezellige vrijdagavonden. Na de zomer krijgen residents Sandeep, Taras, Perry en Estroe visite van grote internationale namen, maar op de FFWD Afterparty verzorgen zij moeiteloos zelf het toetje van de Free Sessions.

Basement - Classified
Voor drum&bass kun je afdalen in de Basement. Daar neemt Classified de decks over om de dansvloer te laten stuiteren. Met een gelouterde line-up van Crossfire, L Dopa, Drum Origins, Dreazz vs. Harsh en Pamb vs. Mynor moet dit zeker lukken. MC Dart en MC Proskript zijn als gastheer klaar voor de afterparty-people.

Theater + Café - Urbantown
Urbantown verzorgt 14 augustus de zwoele kant van de programmering met hun mix van hiphop, r&b, grime, dancehall en house. Het Theater en Café veranderen hiervoor in een grote luxe lounge. Residents Philly, TLM, Fanatic en Orlando zorgen wel dat de handen in de lucht gaan en de billen schudden.

Wie zapt er mee van stijl naar stijl?

ZA 14.08 Free FFWD Afterparty met Sessions, Classified en Urbantown Aanvang: 23.00 uur
Entree gratis

www.nighttown.nl / www.thingstodoyourthing.com / www.urbantown.nl


---
Vragen of opmerkingen? Meer informatie of fotomateriaal? Neem contact op met Ron Oudshoorn. T: 010-436 12 10 of E: ron@nighttown.nl


---- --