Nighttown Rotterdam

VR 13.08 KEVIN SAUNDERSON OP FREE SESSIONS (B)
(C) = Café (T) = Theater (B) = Basement (G) = Grote zaal De zevende editie van Free Sessions in Nighttown is een knaller. Na alle line-ups van Rookies vs. Residents heeft Love2Party een perfect vervolg gepland op de avond voor de FFWD Danceparade, want niemand minder dan Detroit-technolegende Kevin Saunderson draait op vrijdag 13 augustus in de Basement.

Kevin Saunderson startte met dj-en tijdens zijn studie. Zo leerde hij Derrick May en Juan Atkins kennen. De eerste inspireerde hem tot het maken van eigen producties en de tweede was zijn leermeester op technisch gebied. Saunderson experimenteerde er lekker op los in zijn thuisstudio. Zo vormde hij onder andere het duo Inner City met Paris Grey en maakte de hits Big Fun en Good Life. Tegenwoordig is hij echter labeleigenaar. Zijn label KMS biedt een platform voor jong talent en released uiteraard de favoriete tracks van de eigenaar. Samen met de Sessions-residents warmt de Amerikaan je alvast op voor de FFWD met een felle set.

Ook deze Free Sessions doet geen aanslag op je portemonnee, maar je moet wel een uitnodiging hebben. Houd www.love2party.nl in de gaten om er achter te komen hoe je hieraan komt en maak kans op een V.I.P.-arrangement voor het hele weekend. Don't miss this!

VR 13.08 Free Sessions : Love2Party met Kevin Saunderson Aanvang: 23.00 uur
Tickets: check www.love2party.nl

www.nighttown.nl / www.love2party.nl / www.thingstodoyourthing.com


---
Vragen of opmerkingen? Meer informatie of fotomateriaal? Neem contact op met Ron Oudshoorn. T: 010-436 12 10 of E: ron@nighttown.nl


---- --