Stad Utrecht 10.25 uur

Utrecht 15-08-2004 - Nieuwsberichten Stad Utrecht

Gewapende overval
UTRECHT Zaterdagavond omstreeks 20.00 uur heeft er een gewapende overval plaatsgevonden op een winkel aan de Marnixlaan. Twee negroïde mannen zijn de winkel binnengekomen en hebben met een vuurwapen de eigenaar bedreigd. De onbekende daders zijn weggekomen met een groot geldbedrag. De politie heeft de zaak in onderzoek. De politie verzoekt getuigen zich te melden via telefoonnummer 0900-8844.

Rijden onder invloed
UTRECHT - Zaterdagochtend omstreeks 06.40 uur heeft de politie een 34-jarige Utrechtenaar aangehouden wegens het rijden onder invloed. Tijden surveillance zag de politie de Utrechtenaar met bijrijder en scooter omvallen op de Stadhuisbrug. Uit de ademanalyse bleek dat de man 940 ug/l in zijn lichaam had. De man is ingesloten in verband met de hevige dronkenschap. Zijn rijbewijs zal worden ingevorderd.

Winkeldief aangehouden
UTRECHT- Zaterdagmiddag omstreeks 17.15 uur heeft de politie een 31-jarige Utrechtenaar aangehouden wegens winkeldiefstal. Hij had een broek in een winkel aan de St. Jacobsstraat weggenomen. De man is heengezonden met een proces-verbaal en een winkelontzegging heengezonden.