Politie Zuid-Holland-Zuid

15/8 Hoeksche Waard

15-08-2004 - Persberichten district III

VERKEERSCONTROLE
OUD-BEIJERLAND- Vrijdag 13 augustus heeft de politie op de Beneden Oostdijk en de Randweg een verkeerscontrole gehouden gericht op snelheid en het gebruik van de gordel. Vijfenveertig personen kregen een proces verbaal wegens te hard rijden, 10 personen kregen een proces verbaal voor het niet dragen van de gordel.

AANHOUDING NA KLAPPEN
OUD-BEIJERLAND- Op de Molendijk heeft zaterdag 14 augustus rond 02.00 uur een vechtpartij plaatsgevonden. Drie mannen, 20 (2x) en 19 jaar oud, hebben aangifte van mishandeling gedaan. Zij verklaarden na een woordenwisseling te zijn geslagen en geschopt door twee mannen. Een van die twee, een 20-jarige man uit Oud-Beijerland is aangehouden door de politie. De andere man was verdwenen. De verdachte is in verzekering gesteld en de politie stelt verder onderzoek in.

MAN MISHANDELD
S-GRAVENDEEL- Zaterdagavond 14 augustus is een 37-jarige man uit s-Gravendeel op de Havenstraat mishandeld door twee jongens. Het incident gebeurde bij de botsautos op het kermisterrein. De broer van het slachtoffer werd door een van de twee daders met een zweepje geslagen, waarna een woordenwisseling volgde. Het slachtoffer werd vervolgens door de twee daders op verschillende plaatsen getrapt. Het kermispersoneel heeft de jongens van het slachtoffer gehaald en een ambulance gebeld. De man is met knieletsel in het ziekenhuis opgenomen. De politie stelt verder onderzoek in.