2e persbericht van zondag 15 augustus 2004

Eindhoven 15-08-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Aanhoudingen na vechtpartij

Op de Dommelstraat zijn zondagochtend rond 3.45 uur een 19-jarige Veldhovenaar en twee Eindhovenaren van 24 en 29 jaar aangehouden. Zij worden verdacht van vechten op straat. Ook een 18-jarige vrouw en haar 25-jarige broer uit Helmond werden aangehouden als verdachte van betrokkenheid bij de vechtpartij. De vrouw werd gebeten door een politiehond toen zij zich op vordering van de politie niet tijdig verwijderde. De broer van de verdachte vrouw verzette zich hevig tegen de politie. De verdachte sloeg hevig rondom zich heen. De politie heeft de wapenstok moeten gebruiken om de man aan te kunnen houden. Ook de bereden brigade is ingezet om de rust op de Dommelstraat te herstellen. De aangehouden verdachten zijn meegenomen naar het politiebureau. De vrouw is overgebracht naar het ziekenhuis in verband met behandeling aan een opgelopen beetwond aan haar been. Na verhoor zijn de verdachten naar huis gestuurd. Tegen hen wordt een proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Bestelauto gestolen

Vanaf de Genovevalaan is zondag tussen 1.30 en 7.30 uur een blauwe Volkswagen transporter met het kenteken 20-VV-TJ gestolen.

Helmond: Computer gestolen

Uit een bedrijf aan de Achterdijk is tussen vrijdag 13.00 uur en zondag 13.00 uur een computer gestolen. De dader sloeg een ruit aan de linkerkant van het pand in om binnen te komen.

Helmond: Woninginbraak

In een woning aan de Sperwerstraat is tussen zaterdag 16.30 uur en zondag 13.00 uur ingebroken. Uit de woning werd een laptop weggenomen. De dader vernielde een ruitje van de voordeur om binnen te komen.

Geldrop: Inbraak winkel

In een winkel aan de Korte Kerkstraat is in de nacht van zaterdag op zondag ingebroken. Een ruit werd ingegooid en uit de winkel werden onder meer vier surround sets en zes tandenborstels weggenomen.

Geldrop: Inbraak

Bij een inbraak in een verenigingsgebouw is in de nacht van zaterdag op zondag ongeveer 100 euro buitgemaakt. De dader kwam binnen door een raam open te breken.