Politie Zeeland


O-8253-2004 Mishandeling Burgh Haamstede
In een horeca-gelegenheid op de Steenweg in Burgh Haamstede heeft vannacht rond 03.00 uur een mishandeling plaatsgevonden.
Twee personen zouden zijn geslagen door een 34-jarige man uit de gemeente Schouwen Duiveland. Een 29-jarige vrouw uit Burgh Haamstede werd door de Duivelander opgewacht toen zij de horecagelegenheid verliet. De man heeft haar diverse klappen gegeven en heeft de vrouw terug de gelegenheid ingesleurd. Binnen mishandelde de Duivelander ook nog een 43-jarige man uit Burgh Haamstede. De 43-jarige man heeft zich onder behandeling van een dokter moeten stellen vanwege zijn verwondingen. De aanleiding voor de mishandeling ligt in de relatiesfeer.

W-8254-2004 Diefstal uit bus
In de Kenau Hasselaarstraat in Vlissingen zijn tussen zaterdag 20.30 en zondag 12.30 uur
de twee achterlichtunits weggenomen van een geparkeerd staande bus.

Z-8255-2004 Inbraak Cadzand
In Cadzand, op de Noorddijk is ingebroken in een gebouw.
Door een ruit te breken zijn/is de dader(s) het gebouw betreden. Uit het pand werd een bedrag van enkele honderden euro's weggenomen.

W-8256-2004 Aangehouden na gevaarlijk verkeersgedrag
In Middelburg, op de Looierssingel is een 39-jarige motorrijder uit de gemeente Veere aangehouden.
De man reed met hoge snelheid over de Sandberglaan, ook had hij het rode licht genegeerd op de Laan der Verenigde Naties en haalde in over een doorgetrokken streep. Bovendien bleek de man bijna twee maal zoveel te hebben gedronken als is toegestaan. Het rijbewijs van de man werd ingevorderd. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

O-8257-2004 Aanhoudingen Renesse
In Renesse zijn in de nacht van zaterdag op zondag 3 mannen van 22 jaar, en een van 15, aangehouden wegens wildplassen.
Een man van 31 uit Veghel is aangehouden omdat hij de politie te paard belette hun werk te doen. Ook werd een 31-jarige man uit Apeldoorn aangehouden omdat hij een wapen bij zich had. Ook werd er nog een 16-jarige jongen aangehouden wegens het drinken van alcohol op de openbare weg. Alle betrokkenen werden met een boete weer naar huis gestuurd.

O-8258-2004 Wildplasser Goes
In Goes, in de Zusterstraat is in de nacht van zaterdag op zondag een 20-jaringe man uit Heinkenszand aangehouden wegens wildplassen.
De man kreeg een boete van 45 euro.