Politie Zeeland


O-8272-2004 Aanrijding Goes

In de Piet Hein straat in Goes heeft zaterdagavond omstreeks 18.30 uur een aanrijding plaatsgevonden.
Een Duitse personenauto die werd bestuurd door een 39-jarige vrouw reed over de rotonde bij de M.A. de Ruijterlaan en stopte voor een overstekende voetganger op het zebrapad. Een personenauto van een 67-jarige vrouw uit de gemeente Borsele remde niet op tijd en klapte bovenop de Duitse personenauto. Als gevolg van de aanrijding raakte een fietsenrek en twee fietsen die achterop de auto bevestigd waren beschadigd. De 39-jarige vrouw klaagde over pijn in haar nek en gaat haar huisarts bezoeken. De Duiotse auto is weggetakeld door een takelbedrijf.


O-8273-2004 Aanrijding Oesterdam

Een 31-jarige vrouw uit Oost Souburg reed in haar auto over de Oesterdam in Rilland.
Een haar tegemoetkomende automobilist van 64 jaar uit Sliedrecht wilde linksaf slaan en zag de vrouw volledig over het hoofd. De vrouw heeft nog krachtig geremd, maar een aanrijding was niet meer te voorkomen. Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen bij de zware aanrijding. Beide auto's zijn weggesleept en mogelijk allebei total loss. Tegen de 64-jarige man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Z-8274-2004 Aanrijding Terneuzen
In de Lange Kerkstraat in Terneuzen heeft zaterdag rond 15.15 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een Amsterdammertje. (paaltje)
De 19-jarige Franse automobilist had niet steeds de volledige controle over zijn voertuig en botste hierdoor tegen een paaltje aan.

O-8275-2004 Aanrijding Wilhelminadorp
In Wilhelminadorp, op de Deltaweg, heeft zaterdag omstreeks 14.50 uur een aanrijding plaatsgevonden.
De aanrijding kon ontstaan omdat een 61-jarige Duitse automobilist niet voldoende afstand hield ten opzichte van een 32-jarige automobiliste uit Hellevoetsluis. Zij moest plotseling remmen en de Duitser klapte bovenop de auto van de vrouw. Beide auto's raakten door de aanrijding beschadigd.

O-8276-2004 Aanrijding met letsel, Oosterland
Op de N59 ter hoogte van Oosterland is een aanrijding gebeurd waarbij een 64-jarige vrouw uit de gemeente Schouwen Duiveland gewond is geraakt.
De 64-jarige vrouw reed over de N59 en een 67-jarige automobilist uit dezelfde gemeente kwam haar tegemoet. Omdat de weg iets versmalde, en beide auto's niet voldoende rechts hebben gehouden, klapten de beide buitenspiegels tegen elkaar aan. De speigel van de auto van de vrouw klapte naar binnen en verbrijzelde het portierraam van de auto van de vrouw. Mogelijk heeft de vrouw glas in haar oog gekregen en zij is derhalve overgebracht naar het ziekenhuis.





Politie Zeeland