Politie Zeeland


W-8283-2004 diefstal auto

In Middelburg, op de Westmede, is een 23-jarige Middelburger voor de tweede maal binnen een week het slachtoffer geworden van de diefstal van zijn auto.
De man had zijn auto vrijdagavond omstreeks 22.30 uur geparkeerd op de Westmede en toen hij vandaag omstreeks 13.45 uur op de parkeerplaats kwam bleek zijn auto te zijn weggenomen. De auto betreft een zwarte Alfa Romeo 155 voorzien van het kenteken LN-RT-27.

O-8284-2004 aanhouding Renesse
Zondagochtend omstreeks 04.35 uur is een 25-jarige man uit Apeldoorn aangehouden op het Transferium in Renesse.
De man gedroeg zich agressief tegen personen die op het Transferium liepen. Hij is aangehouden wegens hinderlijk gedrag op de openbare weg.

W-8285-2004 Verkeersongeval met letsel Vlissingen
Op de Nieuwe Vlissingseweg heeft vanmiddag rond 17.50 uur een verkeersongeval plaatsgevonden waarbij twee personen gewond raakten.
Een 42-jarige automobilist uit Hoogerheide stond te wachten voor het verkeerslicht. Net voordat het licht op groen sprong naderde een 36-jarige automobilist de man uit Hoogerheide. De man uit Eindhoven remde af, omdat de man uit Hoogerheide nog moest optrekken. Door de gladheid van het wegdek (na regenval) kon de man uit Eindhoven zijn voertuig niet op tijd tot stilstand brengen en reed hij tegen de auto van de man uit Hoogerheide aan. De gehele voorkant van de auto van de man uit Eindhoven is door de aanrijding vernield. Twee inzittenden van deze auto zijn met nekklachten overgebracht naar het ziekenhuis. Beide auto's moesten worden weggesleept door een takelbedrijf.

Z-8286-2004 Verkeersongeval Ijzendijke
In Ijzendijke, op de Middenweg (N61) heeft vanavond omstreeks 18.15 uur een verkeersongeval plaatsgevonden.
Een 40-jarige automobiliste uit de gemeente Terneuzen verleende geen voorrang aan de voor haar van rechts komende 43-jarige man uit Brugge (B). Hierdoor ontstond tussen beiden een aanrijding waarbij de auto van de Belg beschadigd raakte.

Z-8287-2004 Auto niet verzekerd
In Axel, op de Kinderdijk, is vanavond rond 19.45 uur een 39-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen bekeurd.
De auto waar de man in reed bleek niet verzekerd te zijn. Ook was de verplichte APK verlopen.