Provincie Zuid-Holland




Afsluiting Noordringdijk

Van maandag 16 augustus 09.00 uur tot en met maandag 30augustus 07.00 uur is de N 207 Noordringdijk tussen de Coenecoopbrug in Waddinxveen en de provinciale weg N 456 voor alle verkeer afgesloten. De weg verbindt de gemeenten Waddinxveen, Moordrecht en Gouda.

OmleidingTijdens de werkzaamheden is een omleidingroute met borden aangegeven. Voor fietsers is een eigen omleidingroute gemaakt via de Wilhelminakade - Stoofkade - Nieuwe Broekweg en over het fietspad langs de A20. Tijdens de afsluiting blijven 't Weegje en het Praathuis blijven.

VerbredenIn verband met de aanleg van het bedrijventerrein moet de Noordringdijk worden verbreed en overlaagd. Van de gelegenheid wordt gebruik gemaakt om de weg veiliger te maken en aan te passen aan nieuwe landelijke normen voor gebiedsontsluitingswegen. Hiertoe wordt onder meer een dubbele asstreep aangebracht en een onderbroken kantstreep. Half september worden de werkzaamheden afgerond.

InternetVan de voortgang van de werkzaamheden zal melding worden gedaan op de website van de provincie www.zuid-holland.nl thema verkeer/werkaandeweg.

Bron: afdeling Communicatie, telefoon 070 - 441 66 22