Eemland zuid, 08.55 uur

Utrecht 16-08-2004 - Nieuwsberichten district Eemland zuid

Man gewond

WOUDENBERG In de nacht van zondag 15 op maandag 16 augustus kwam een man ten val en raakte gewond.

Rond 05.35 uur lag een 33-jarige man uit Utrecht te slapen op een bankje bij een bushalte op het Laanzicht. Daarbij viel hij van het bankje af en liep een hoofdwond op. Hij werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Politiemensen hebben de man zijn fiets en daarbij enige persoonlijke spullen naar de eerste hulppost gebracht, zodat de man na de behandeling weer over zijn eigendommen kon beschikken.

Ruzie in trein

AMERSFOORT Op zondag 15 augustus werden twee vrouwen door een man mishandeld.

Rond 19.30 uur stonden twee vrouwen van 22 en 23 jaar oud uit Arnhem in de trein van Duivendrecht naar Deventer. In de trein kregen zij een woordenwisseling met een man, doordat de man hen niet kon passeren door de drukte in de trein. De woordenwisseling mondde uit in een vechtpartij, waarbij de man de vrouwen sloeg, krabde en bespuugde. De politie werd gewaarschuwd en de verdachte, een 35-jarige man uit Groningen, werd op het Centraal Station van Amersfoort door de politie aangehouden. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.


2,5 keer te hard

LEUSDEN De politie heeft op zondag 15 augustus van 14.20 uur tot 16.20 uur op de Arnhemseweg een snelheidscontrole gehouden. In twee uur tijd passeerden 1140 voertuigen de radarwagen. 89 Bestuurders reden harder dan de toegestane 70 km/u. Eén bestuurder kwam laagvliegend voorbij: hij reed 176 km/u. Alle overtreders krijgen binnenkort hun bekeuring thuis.