Politie Limburg-Zuid

nieuwsdossiers

Dode en gewonde bij overval woning Berg en Terblijt Zaterdag op zondagnacht 15 augustus 2004, omstreeks 00.30 uur, kreeg de politie een melding van een overval op een woning aan de Lindenstraat in Berg en Terblijt (gemeente Valkenburg a/d Geul). De politie die snel terplaatse ging trof in de woning de beide bewoners (echtelieden) aan waarvan de man (68) was overleden en de vrouw (69) gewond was.
Lees verder.....

Zwaar gewonde man aangetroffen op Brunssumerheide In de nacht van zondag op maandag 09 augustus 2004, rond middernacht, werd op de Brunssummerheide in Brunssum een zwaargewonde man aangetroffen. De man lag op een parkeerplaats in het bos langs de Toeristenweg, welke weg parallel loopt aan de Rimburgerweg. Lees verder.....

Dode man Sint Pietersberg
Dode man Sint Pietersberg
Vrijdagmiddag 06 augustus 2004, omstreeks 16.30 uur, werd op het plateau van de Sint Pietersberg in Maastricht onder verdachte omstandigheden het stoffelijk overschot aangetroffen van een man. Het bleek te gaan om de als vermist opgegeven 31-jarige Pierre Collette.

Lees verder.....

Schietincident in Heerlen
Schietincident in Heerlen
Donderdagmorgen 05 augustus 2004, omstreeks 04.30 uur, vond er een schietincident plaats in een portiekwoning aan de Oude Brunssummerweg in Heerlen. Daarbij is een man om het leven gekomen en een vrouw gewond geraakt. De dader verliet na de schietpartij de woning. Hij werd korte tijd later door een speurhond van de politie gewond aangetroffen in een grasveld op enkele honderden meters van de portiekwoning.
Lees verder.....

Moord/doodslag in Landgraaf
Moord/doodslag in Landgraaf
Op vrijdag 30 juli 2004 werd in Landgraaf een vrouw door een misdrijf om het leven gebracht. Omstreeks 19.59 uur trof de politie in een winkelpand aan de Streeperstraat in Landgraaf het levenloze lichaam aan van een 48-jarige inwoonster van Landgraaf. Lees verder.....