Rijn & Venen, 11.15 uur

Utrecht 16-08-2004 - Nieuwsberichten district Rijn & Venen

Verkeerscontrole

MAARSSEN - Op zondagmiddag heeft de politie een verkeerscontrole gehouden op de Zuilense Ring.

Omstreeks 16.50 uur reed een 31-jarige automobilist uit Alphen aan de Rijn over de Zuilense Ring in de richting van de controle. De man reed 195 km/u (na correctie), terwijl ter plaatse een maximumsnelheid geldt van 100 km/u. De man is aangehouden en zijn rijbewijs is ingevorderd. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Omstreeks 20.45 uur werd de snelheidscontrole op de Zuilense Ring vervolgd. Een 49-jarige man uit Breukelen kwam de politie tegemoet rijden en reed met 179 km/u langs hen. De man is meegenomen naar het politiebureau. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.

Bromfietser onderuit

LINSCHOTEN Op zondagavond is een bromfietser onderuit gegaan.

Omstreeks 19.15 reed een 25-jarige vrouw uit Woerden op haar bromfiets en een 37-jarige man uit Woerden zat achterop. Ze kwamen uit de richting van Montfoort en ter hoogte van de Cattenbroekerdijk is de vrouw door een plas regenwater de macht over het stuur verloren. Hierdoor zijn zij ten val gekomen. De man had schaafwonden in zijn gezicht en is ter controle overgebracht naar het Hofpoortziekenhuis. De vrouw had geen letsel.