Ingezonden persbericht


Persbericht

transtec ondersteunt 2004 KDE World Summit

Tübingen/Nijmegen/Brussel, 16 augustus 2004 - transtec AG, met ttec Computers BV/BVBA als Nederlandse/Belgische dochteronderneming, stelt appartuur beschikbaar voor het 2004 KDE World Summit ('aKademy') dat van 21 tot en met 26 augustus in Ludwigsburg (D) plaatsvindt. Het gaat om een dual-Xeon blade server, twee dual-Xeon systemen met totaal nieuwe Intel® Extended Memory 64-technologie en twee dual-Itanium nodes beschikbaar. Het event wordt georganiseerd door het KDE Project. Het negendaagse event is ingedeeld in vijf zogenoemde event-modules.

Module 1 is de conferentie van KDE ontwikkelaars en contributors.

Module 2 vormt een coderingsmarathon voor ontwikkelaars om hun programmeervaardigheden te tonen.

Module 3 biedt naast presentaties ook tien colleges voor gebruikers en beheerders.

Module 4 is de User and Administrator Conferentie en biedt Linux-systeembeheerders vanuit de publieke en commerciële sector de kans om zich de vereiste veranderingen voor migratie naar de Linux/KDE desktop meer eigen te maken.

Module 5 is de feestelijke afsluiting van het event.

Meer informatie over het event: http://conference2004.kde.org/ Over ttec Computers BV
ttec Computers BV/BVBA is de Nederlandse/Belgische dochteronderneming van transtec AG. Het Duitse beursgenoteerde transtec AG levert op maat gemaakte IT-systemen, computer- en storage-oplossingen, netwerk- en randapparatuur. De organisatie is opgericht in 1980 en richt zich op de business-to-business sector. transtec is een van de tien grootste server- en storage-leveranciers in Europa en binnen acht Europese landen actief. Alle producten kunnen via het internet geconfigureerd en besteld worden. Bij transtec AG zijn in totaal 200 medewerkers werkzaam.