Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Apeldoorn


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT APELDOORN


16 augustus 2004


Motorrijder gewond door aanrijding


Een 48-jarige motorrijder raakte zondagavond op de Laan van de Mensenrechten gewond door een éénzijdige aanrijding. Getuigen zagen dat de man rond 21.00 uur tijdens een inhaalmanoeuvre over een vluchtheuvel reed. De Apeldoorner kwam hierdoor ten val en werd met een gebroken bekken naar het Lukasziekenhuis vervoerd. De politie constateerde dat de man alcohol gedronken had en liet een arts bloed afnemen.


Auto bij begraafplaats opengebroken


Een onbekende heeft zondagmiddag een auto op de parkeerplaats bij de begraafplaats Heidehof opengebroken. De 48-jarige eigenares ontdekte rond 14.55 uur dat er goederen uit haar auto gestolen waren. De dief nam onder meer een handtas met een bedrag aan geld, een bankpas en een rijbewijs mee.


Diefstal in restaurant


Inbrekers hebben in de nacht van zaterdag op zondag een bezoek gebracht aan een restaurant aan de Molecatenlaan. De dieven braken vermoedelijk tussen 04.00 en 10.30 uur een gokkast open en namen een hoeveelheid geld mee. Bovendien verdween een aantal flessen drank. De politie stelt een onderzoek in.


Hennepkwekerij opgerold


De politie heeft zondagavond in een pand aan de Arnhemseweg een hennepkwekerij opgerold en ruim 170 planten in beslag genomen. De politie kwam de kwekerij op het spoor doordat er sprake was van wateroverlast. Een passant meldde de politie dat er water langs de gevel liep. De politie hield een 33-jarige vrouw aan die toegaf de eigenares van de kwekerij te zijn. De politie gaf de vrouw een proces-verbaal.


Einde berichten


Nadere informatie:

Politievoorlichter Anton de Ronde

055 - 548 60 52


---- --