Politie Noord- en Oost Gelderland


. Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

. District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


16 augustus 2004


KLARENBEEK - Motorrijder gewond door val


Een 34-jarige motorrijder uit Hengelo raakte zondagmorgen op de Zutphensestraat/Withagenweg gewond doordat hij ten val kwam. De man reed rond 11.45 uur de rotonde op en verloor door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur. De man viel in de berm en werd met een hersenschudding naar het Lukasziekenhuis vervoerd.


TWELLO - Fietser overleden na aanrijding


Een 71-jarige fietser uit Twello is aan de gevolgen van een aanrijding overleden. Het slachtoffer raakte zondagavond op de Berg. Van der Feltzweg zwaargewond door aanrijding met een 25-jarige automobiliste uit Twello. De man reed over de Burg. Van der Feltzweg en sloeg rond 18.35 uur plotseling linksaf. De achter hem rijdende vrouw week uit naar links maar raakte haar plaatsgenoot nog wel. Het slachtoffer werd in zorgwekkende toestand met de traumahelikopter naar het St. Radboudziekenhuis in Nijmegen overgebracht. Hier is hij later overleden.


WARNSVELD - Schennispleger actief


Een nog onbekende man heeft zondagmiddag op de Dreiumme aan twee vrouwen uit Warnsveld zijn geslachtsdeel laten zien. Een 19-jarige vrouw en haar vriendin stonden bij enkele winkels te praten toen de onbekende man rond 16.45 uur de vrouwen tot op drie meter naderde en zijn geslachtsdeel uit zijn broek haalde. De vrouwen voelden zich hierdoor ongemakkelijk en liepen weg. De schennispleger fietste vervolgens in de richting van de bibliotheek. De politie vraagt getuigen zich te melden.,


TERWOLDE - Motorrijder te snel


De politie heeft zondagavond tijdens een snelheidscontrole op de Bandijk een motorrijder een proces-verbaal gegeven wegens het overschrijden van de maximumsnelheid van 60 km per uur. De motorrijder reed 88 i.p.v. 60 km. De politie controleerde behalve op de Bandijk ook op de Vaassenseweg.


Einde berichten

Nadere informatie:


Politievoorlichter Anton de Ronde

055 - 548 60 52



---- --