Politie Zuid-Holland-Zuid

16/08 Alblasserwaard en Vijfheerenlanden

16-08-2004 - Persberichten District II

BELEDIGING
GROOT-AMMERS- Een 20-jarige man uit Groot Ammers is op zondag 15 augustus aangehouden. Dit gebeurde aan het Gelkenes ter hoogte van het zwembad. De man stak zijn middelvinger op naar twee agenten. Hierop werd hij aangehouden. De politie heeft de man een boete van 220 euro gegeven.

MISHANDELING
PAPENDRECHT- Op zondag 15 augustus heeft de politie een 28-jarige man uit Papendrecht aangehouden in een café aan het Oude Veer. De man wordt ervan verdacht zijn ex-vriendin te hebben mishandeld en bedreigd. De verdachte is ingesloten op het politiebureau.

2 AANHOUDINGEN
GORINCHEM- De politie heeft op zondag 15 augustus een 23-jarige man uit Wijngaarden en een 30-jarige man uit Gorinchem aangehouden. De twee mannen waren met hun auto tegen de gevel van een pand aan de Westwagenstraat gereden. Volgens getuigen reed de auto zeer hard en miste een bocht waardoor de auto rechtdoor de gevel in reed. De twee mannen zijn vervolgens gewoon doorgereden. Ze konden even later in een woning in Wijngaarden worden aangehouden. De 23-jarige verdachte bleek ook nog eens behoorlijk wat alcohol op te hebben. Hij is ingesloten op het politiebureau.

JONGEN GESLAGEN EN GESCHOPT
GORINCHEM- Een 19-jarige jongen uit Gorinchem is op zondag 15 augustus door vijf jongeren in elkaar geschopt en geslagen. De politie trof de jongen met een bebloed gezicht aan op de Burgemeester Gaarlantstraat. Een ambulance heeft het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling. De mishandeling had plaats gevonden op een schoolpleintje aan de Neercasselstraat. De politie heeft drie jongens van 14, 14 en 20 jaar en twee meisjes van 16 en 19 jaar aangehouden. De vijf verdachten, allen afkomstig uit Gorinchem zijn ingesloten op het politiebureau.