Ingezonden persbericht


Persinformatie

Creyf s ASA Student helpt studenten te overleven

4000 gratis Student Survival Boxen tijdens introductieweken

Amsterdam, 16 augustus 2004 Eerstejaars studenten kunnen tijdens de introductieweken, voorafgaand aan het nieuwe studiejaar, de Student Survival Box ophalen bij de vestigingen van Creyf s ASA Student. Dit overlevingspakket bevat diverse producten waarmee de student het eerste weekend goed kan doorkomen. Deze introductieactie van Creyf s ASA Student vindt plaats tijdens de verschillende introductieweken in de 18 grootste studentensteden van Nederland.

Beginnende studenten gaan binnenkort deelnemen aan de introductieweken. Het zijn spannende weken waarin de student kennismaakt met een nieuwe stad en met het studentenleven. Creyf s ASA Student wil de studenten graag voorbereiden op hun nieuwe leven. Erna Kamphuis van Creyf s ASA Student: De meeste studenten hebben het financieel niet altijd even breed. Om ze te helpen het eerste weekend door te komen bieden wij ze de Student Survival Box aan. Het pakket bevat diverse levensmiddelen, die studenten prima kunnen gebruiken. Er zijn 4000 exemplaren voorradig, die verspreid zijn over de verschillende studentensteden in Nederland.

In de achttien grootste studentensteden van Nederland zullen promotieteams van het studentenuitzendbureau leuke gadgets uitdelen aan de studenten, waaronder een kaartje waarmee ze de Student Survival Box op één van de vestigingen van Creyf s ASA Student kunnen ophalen. Erna Kamphuis: Om in het bezit te komen van het overlevingspakket moeten de studenten natuurlijk wel even de moeite nemen om bij ons op de vestiging langs te komen. Aangezien de vestigingen zich vaak in de directe omgeving van de gedurende de introductieweken georganiseerde activiteiten bevinden, verwachten we dat alle boxen worden afgehaald.

Over Creyf s ASA Student

Creyf's ASA Student is het enige landelijke uitzendbureau voor studenten en schoolverlaters havo/vwo. Via Creyf s ASA Student vinden jaarlijks zo'n 55.000 wo-, hbo-studenten en afgestudeerden een tijdelijke of vaste baan. Bij tal van bedrijven en instellingen variërend van overheid tot dienstverlening en industrie. Creyf s ASA student beschikt over een landelijk netwerk van 20 vestigingen.

Einde persinformatie. Maandag 16 augustus 2004.

Bijlage: Beeldmateriaal Student Survival Box

Toelichting door Creyf s ASA Student

Erna Kamphuis van Creyf s ASA Student is bereid een toelichting te geven op de inhoud van deze persinformatie. Zij is te bereiken via Leads Public Relations B.V. onder telefoonnummer: 020 517 43 30.

Voor meer informatie,