Ingezonden persbericht


Persbericht

Gensys biedt ruimere ondersteuning Novell-producten

Reeuwijk, 16 augustus 2004 - SPS, de specialist in ICT beheer, heeft de ondersteuning voor Novell-producten in de beheeroplossing Gensys sterk uitgebreid. Hierdoor komt alle relevante managementinformatie van onder andere NetWare, GroupWise en ZENworks beschikbaar binnen Gensys.

Gensys is een geïntegreerde beheeroplossing, waarmee de ICT-omgeving kan worden beheerd vanuit de prioriteit van de bedrijfsprocessen die deze ondersteunt. Binnen veel organisaties vormen de producten van Novell een onmisbare schakel binnen het primaire bedrijfsproces. Deze producten kunnen vanaf nu als integraal onderdeel van het bedrijfsproces vanuit dezelfde optiek beheerd worden als bijvoorbeeld ERP- en CRM-oplossingen.

"Gensys wordt veelal ingezet door professionele serviceverleners", aldus Harry van den Bergh, Manager Partners bij SPS. "Bij de klanten van deze organisaties speelt Novell een belangrijke rol. Naast de SUSE Linux oplossingen van Novell kunnen onze partners en klanten nu ook de traditionele Novell-oplossingen volledig met Gensys beheren."

"Deze uitbreiding onderstreept het gemak en belang van Novell-oplossingen voor de bedrijfsprocessen van klanten", aldus Rogier Verheij, Adjunct Directeur bij Novell Nederland en verantwoordelijk voor partners en resellers. "Wij zijn dan ook verheugd te zien dat SPS deze ondersteuning biedt met de Gensys-beheeroplossing."

SPS, Buitenomweg 17, Postbus 92, 2810 AB REEUWIJK. Tel.: 0182 - 30 22 22, fax: 0182 - 30 23 23. www.sps.nl en www.gensys.nl

Over SPS
SPS is toonaangevend specialist in ICT-beheer in de Nederlandse markt. SPS levert software en diensten voor ICT-beheer, zowel aan ICT-afdelingen binnen overheid en bedrijfsleven als aan professionele service providers. Daarbij onderscheidt SPS zich door een proactieve en bedrijfsgerichte benadering van beheer. SPS stelt ICT-afdelingen en service providers in staat hun focus te verleggen van het leveren van technologie naar het leveren van service.

Voor redactionele informatie kunt u contact opnemen met SPS, Madelon van der Krans, Tel: 0182-302222
E-mail: Madelon.vanderkrans@sps.nl www.sps.nl

Over Novell Nederland
Novell is leverancier van informatieoplossingen die organisaties helpt bij het succesvol integreren en efficiënt toepassen van netwerken. Novell zorgt voor veilig identiteitsbeheer, de ontwikkeling van webapplicaties en netwerkservices over meerdere platforms. Met SUSE LINUX biedt Novell complete en verantwoorde grootschalige Linux oplossingen van desktop tot server. Deze oplossingen worden ondersteund door strategisch advies en professionele diensten. Novell's visie van 'one Net' - een wereld zonder informatiegrenzen - helpt bedrijven op veilige en economisch verantwoorde wijze de waarde van hun informatie te benutten. Voor meer informatie kunt u terecht op www.novell.nl.

Voor meer informatie over Novell
Brodeur Worldwide
Stefan de Krijger / Aly Veerman
Tel: 020 346 20 00
Email: sdekrijger@nl.brodeur.com of aveerman@nl.brodeur.com